Stu­den­ter­med­hjælp­ere til Soft­wareud­vik­ling og Data Science


- Med mulighed for specialeskrivning hos Jyske Bank i Lyngby.

Har du studieretning inden for softwareudvikling eller Data Science, og ønsker du at bidrage til udvikling af IT-systemer og løsninger til kapitalmarkederne i Jyske Bank?

Vi tilbyder oplæring og erfaring i IT-udvikling i den finansielle sektor gennem et spændende og udfordrende studiejob.

Jobbet - koblingen mellem teori og praksis

Vi har fokus på IT-udvikling af datadreven platform til obligationer og realkredit, og du kommer bl.a. til at udvikle applikationer, indsamle og strukturere data, samt at udvikle og vedligeholde machine learning baserede modeller i værktøjer som .NET/C#, SQL, Python og Azure ML.

Jobbet kræver selvstændighed, evnen til at se muligheder, og kompetencer til at kunne operationalisere det til konkrete løsninger. Du skal endvidere kunne indgå i og skabe relationer til kolleger og kunder.

Vi forestiller os, at du kan arbejde omkring 15-20 timer om ugen, afhængig af eksamensperioder og studietid. Vi er meget fleksible med, hvornår du ønsker at placere dine timer i løbet af ugen, og det tilpasses naturligvis til dit skema.

Speciale hos Jyske Bank

Hos Jyske Bank har vi gode erfaringer med studentermedhjælpere, der også ønsker at skrive deres speciale hos os, og dem vil vi gerne have flere af. Skal du selv senere i gang med specialeskrivning omkring IT-udvikling eller Machine Learning enten alene eller sammen med andre, er dette en oplagt mulighed. For den rette vil en del af arbejdstiden som studentermedhjælper kunne anvendes til forberedende arbejde til specialet. Det er ikke et krav for at søge stillingen som studentermedhjælper, at du også ønsker at skrive speciale hos os.

Din profil - kompetent, engageret og ambitiøs

Du evner at bevare overblikket i en hverdag med kompleksitet og med fokus på udvikling og konkrete løsninger, og vi forventer, at du:

  • Har et stort drive og kan arbejde selvstændigt og tage ansvar.
  • Kan indgå i team og er vant til at samarbejde.
  • Har en studieretning inden for softwareudvikling eller Data Science, hvor du har eller er ved at afslutte din bachelor.
  • Har interesse for finans og finansiel teori.
  • Gode karakterer og erfaring fra lign. studenterjob er et plus.

Ansøgning

Er du interesseret i jobbet, så send os din ansøgning, CV og eksamensbevis snarest muligt. Har du lyst til også at sende en video, er du meget velkommen til dette.

Ansøgningsfrist 15.10.2022.

Senior HR Partner Mette Rants vil tage sig af din ansøgning.

  • Arbejdssted: Lyngby
  • Selskab: Jyske Bank
  • Afdeling: .Net-udviklere - Funding
  • Ansøgningsfrist: 15.10.2022
Gem job