Stu­den­ter­med­hjæl­per med interesse for data og pro­gram­me­ring

Er du interesseret i data, programmering og machine learning? Vil du være med til at omdanne PFA’s komplekse data til værdifulde indsigter, der i sidste ende er med til at forbedre hverdagen for PFA’s mange kunder? Som studentermedhjælper i PFA kan du tage forskud på en karriere med mere mening og få en masse værdifuld erfaring i en hverdag med spændende opgaver og engagerede kolleger.

Du skal være med til gøre en forskel for PFA’s kunder med machine learning og data

Du bliver en del af teamet AI Technology and Platform, der har ansvar for at udvikle intelligente værktøjer og understøtte og drifte vores nuværende data science-platform. Vi har en state-of-the-art data science platform baseret på R og Python, og vi arbejder både med strukturerede data og ustrukturerede data for at understøtte PFA’s forretningsgange bedst muligt. Vores løsninger benyttes af pensionsrådgivere og skadesmedarbejdere og er med til at sikre, at PFA’s arbejdsgange er effektive. Du kan se frem til en spændende og varieret hverdag, hvor du deltager i alle teamets opgaver, så du lærer meget. Du skal arbejde 15-20 timer om ugen, og vi tilpasser din arbejdstid, så den passer med din studieplan.

Du interesserer dig for computer-science og programmering

Vi søger dig, der:

 • har været i gang med dit studie i mindst 2,5 år og forventer at gennemføre en kandidatuddannelse med vægt på it, data, programmering, computer-science etc.
 • kender R eller Python – eller du er interesseret i at kende disse programmeringsværktøjer
 • er teknisk velfunderet og interesseret i computer-science
 • er god til at nå i mål med dine opgaver og er opsøgende, åben og nysgerrig
 • trives med at have styr på tingene og orientere vigtige interessenter om fremdrift
 • bliver motiveret af at suge viden til dig, er klar til at lære nye ting og stiller gerne spørgsmål.

”I dette spændende studiejob får du mulighed for at koble teori til praksis og får indblik i, hvordan data bliver omsat til konkrete handlinger, som hjælper vores kunder. Som studentermedhjælper i AI Technology and Platform teamet skal du være med til at bruge nye teknologier og algoritmer til at gøre en positiv forskel - for titusindvis af kunder i PFA,” siger Anders Hessel Damsgaard, der er Senior Data Scientist i PFA.

Vores opgaver i teamet omfatter blandt andet:

 • at automatisere eksisterende forretningsprocesser
 • at integrere på tværs af systemer via API’er
 • understøtte driften af PFA’s ETL setup, tilknyttede databaser og informationsmodeller
 • deltage i udvikling og idriftsætning af interaktive dashboards med rapporter og analyser (primært i R/Shiny)
 • støtte drift af vores nuværende platform (Linux-servere)
 • at understøtte forretningen med produkter i Cloud (Azure).

Dit nye team sparrer og samarbejder på tværs

I AI Technology and Platform er vi, sammen med vores søsterteam, 16 højtspecialiserede medarbejdere der på tværs arbejder med AI/ML, IT-arkitektur, Cloud, datavisualisering og meget mere. Vi er et socialt team, med en kultur, der giver plads til fordybelse, videndeling og sparring. Vores team er en del af området Product & Digital Offering (PDO), der har ca. 90 medarbejdere. Du kan se frem til også at blive en del af PFA Students, som er et socialt og fagligt fælles fællesskab, hvor man møder andre studentermedhjælpere.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metro og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer, og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Hessel Damsgaard, der er Senior Data Scientist på telefon 40 51 47 97 eller e-mail: ada@pfa.dk.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job