Softwa­rear­ki­tekt


Motiveres du af at bygge intelligente og værdiskabende softwareløsninger, og kunne du tænke dig at blive en del af en international virksomhed med stærke værdier og grønne ambitioner?

Hos DEIF bliver du en del af en international koncern, som har en ambition om at være trendsætter inden for klimavenlige løsninger på det globale marked for grønne og sikre styringssystemer til decentraliseret elproduktion på land og til vands.

I rollen som softwarearkitekt vil du sammen med den nuværende softwarearkitekt blive ansvarlig for at definere nuværende og fremtidige arkitekturbehov og muligheder på tværs af platforme og segmenter. Softwarearkitekten skal desuden sikre, at nye teknologier, metoder og værktøjer afprøves, evalueres og implementeres, hvis de tilfører værdi.

I fællesskab med software-og hardwareudviklere skal softwarearkitekten være med til at udvikle en strategisk køreplan for udvikling og vedligehold af softwareplatformen og sikre optimal livscyklusstyring på tværs af alle produktplatforme.

De fremtrædende ansvarsområder er bl.a.:

  • Teknisk ansvar for software arkitekturen og at skabe en bæredygtig struktur, der understøtter DEIF’s teknologibehov i dag og fremover
  • Sikre arkitektur (SW/HW) på tværs af produktplatforme
  • Træffe beslutninger i forhold til optimal genbrug, modularisering og standardisering
  • Levere indledende ressource- og omkostningsestimater til projekter
  • Ansvar for at godkende eller afvise designoplæg indenfor software arkitekturområdet

Du har en uddannelsesbaggrund som fx softwareingeniør eller datalog og har minimum 3-5 års erfaring fra en lignende stilling – gerne fra en virksomhed, der arbejder med embedded software. Indgående kendskab til objektorienteret udvikling, programmeringssprog såsom C/C++ og webteknologier som fx Java, TypeScript og JavaScript frameworks vil desuden være en fordel. Endvidere er det et krav, at du er god til at kommunikere og behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

Som person motiveres du af at udvikle softwareprojekter, du drives af at skabe resultater og kan håndtere komplekse problemstillinger. Derudover er du forretningsorienteret, har gennemslagskraft og kan gå i dybden samtidig med, at du bevarer det store overblik.

DEIF tilbyder en central stilling, som rummer et stort potentiale for personlig og faglig udvikling. Virksomheden og organisationen er i vækst og vægter kvalitet, udvikling og trivsel højt. Der er rig mulighed for at sætte sit præg på rollen som softwarearkitekt i en international, familieejet og stærk værdidrevet organisation med fokus på grøn omstilling.

Du bliver en del af et professionelt arbejdsmiljø med fokus på løbende læring, selvstændig opgaveløsning og udstrakt samarbejde. I dagligdagen tilbydes der fleksible arbejdstider og hjemmearbejdsdage mandag og fredag, når det er muligt.

Arbejdssted: Skive eller alternativt Silkeborg/Odense.

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant Line Lykke Pedersen, on  M: +45 41 18 14 55. Alle henvendelser behandles fortroligt.


DEIF

DEIF er en førende international, teknologibaseret virksomhed, der udvikler og markedsfører rene, grønne og robuste elektroniske produkter og digitale løsninger til det globale energi- og marinemarked – med fokus på optimering af strømproduktion fra vedvarende energikilder, hybridanlæg, strømproduktion på skibe, nødstrømsanlæg m.v.

DEIF-koncernen, med selskaber i 13 lande, har i dag mere end 500 medarbejdere og er repræsenteret på mere end 50 nøglemarkeder i alle egne af verden. 20 % af DEIFs medarbejdere arbejder inden for forskning og udvikling med at finde nye miljøvenlige måder, hvorpå man kan forbedre effektiviteten samt reducere vedligeholdelsesintervaller og brændstofforbrug for verdens el-producerende industrier.

Læs mere på www.deif.dk.

Gem job