Ap­pli­ka­tions­kon­su­lent med sans for analyse og struk­tu­re­ring af data

Vil du være med til at forny, strukturere og automatisere en af PFAs vigtigste applikationer? Brillerer du i krydsfeltet mellem drift, support og udviklingsopgaver? Som applikationskonsulent i PFA får du mulighed for at sætte alle dine evner i spil og udvikle dig i et team med gode kolleger. Kort sagt – her er muligheden for at bygge videre på din it-karriere.

Du skal være med til at opbygge en stærk content management platform i PFA

Du bliver en del af et agilt team i området Digital Solutions, hvor vi udvikler, automatiserer og digitaliserer de processer, der er grundlag for PFA’s forretning og kundernes effektive kommunikation med os. Alt hvad vi gør, sker i tæt samarbejde med vores interessenter og har udgangspunkt i at skabe endnu mere værdi – både internt og for PFA’s kunder.

Vi står aktuelt overfor at udskifte PFA’s content management system til en nyere og mere tidssvarende platform. Du bliver en aktiv del af og får mulighed for at præge denne proces, og du kan også se frem til at få et bredt indblik i PFA’s opgaver og forretningsområder. Du får mulighed for at opbygge kendskab til PFA’s mange øvrige it-systemer og deres sammenhænge, så du opnår et godt grundlag for at spotte forbedringspotentiale. Dine nøgleopgaver vil være at:

 • omsætte forretningskrav til løsninger
 • analysere og foretage teknisk forretningsafklaring
 • konfiguration og opsætning af eksisterende arkiv
 • arbejde med informationsstrukturer og klassificere metadata
 • arbejde generelt med Enterprise Content Management (ECM) som område
 • deltage i projektet med at udskifte PFA’s ECM
 • løse opgaver med drift og support i forbindelse med håndtering af incidents (3. level support)
 • være i tæt dialog med interne kunder i PFA og diverse leverandører

”Som vores nye applikationskonsulent i DS Core er du nysgerrig og har talent for at se bag om data og finde årsagssammenhænge. Du er god til at strukturere data, og du kan bevæge dig både i detaljen og fra et mere holistisk perspektiv. Du kan udfordre det eksisterende - på en god måde. Du sætter pris på scrum og gode kollegaer i et godt team, og du ved, at vi lykkes bedst, når vi taler sammen og hjælper hinanden,” siger Henriette Saarup, der er leder af Digital Solutions, Core.

Du interesser dig for applikationsudvikling- og drift

Vi søger dig, der:

 • der kommer med nogle års erfaring inden for konfiguration af it-systemer og teknisk procesafklaring
 • trives med at veksle mellem udvikling og drift og support samt incident håndtering
 • gerne har kendskab til content management applikationer generelt
 • har forståelse for scripting, XML og SQL samt kendskab til Oracle- og Microsoft databaseteknologier
 • det vil være en fordel med interesse for eller indsigt i – Java og/eller.Net udvikling
 • behersker engelsk og dansk i skrift og tale.

Dit nye team arbejder agilt

Du får otte dejlige kollegaer i dit nye team, en applikationskonsulent, to udviklere, to testere, en forretningskonsulent, en product owner og en scrummaster. Vi er et team med høj arbejdsmoral og god stemning, og vi sætter en ære i at levere kvalitet. Teamet er en del af et agilt release train (ART) i et agilt SAFe setup, hvor vi sammen med ni øvrige teams arbejder agilt og planlægger, udvikler og demoer sammen.

Vil du være en del af holdet?

Vi behandler ansøgningerne løbende og lukker processen, når vi har fundet den rette kandidat. Så send gerne din ansøgning allerede i dag, men senest den 27. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette Saarup, der er leder af Digital Solutions, Core på tlf. 4019 7095.
#LI-MA1

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig

Gem job