RPA-for­ret­nings­kon­su­lent til In­tel­li­gent Process Au­to­ma­tion


Kan du omsætte processer til software og vil du være med til at skabe skræddersyede automatiseringsløsninger til gavn for hele Danmark? Så er det dig, vi søger.

Interesserer du dig for teknologi og automatisering?

I Intelligent Process Automation er vi på udkig efter dig, der vil hjælpe os med at automatisere endnu flere processer i en koncern, hvor vi arbejder for at gøre tingene smartere til gavn for et effektivt velfærdssystem.

Siden 2015 har vi anvendt RPA i arbejdet med at levere omkostningseffektiv sagsbehandling og kundeservice af høj kvalitet. Vi har allerede automatiseret mere end 300.000 timers arbejde, men vi har ambitioner om endnu flere. Derfor har vi brug for dig.

I jobbet som RPA-forretningskonsulent bliver det dig, der:

  • sammen med forretningen spotter de enkelte automatiseringspotentialer
  • udarbejder business-cases, der danner grundlag for den endelige prioritering
  • løbende agerer sparringspartner, så vi hele tiden har indsigt i de enkelte områder
  • leverer høj service og kvalitet i opgaveløsningen.

Har du et bredt IT-kendskab?

Det er en fordel, hvis du har solid erfaring med RPA og procesoptimering. Vi benytter i dag Blue Prism som teknologi men kigger også mod Power-platformen og andre teknologier. Vi håber derfor, at du har:

  • erfaring med at identificere optimeringspotentiale og kendskab til udvikling af automatiseringsløsninger
  • kendskab til drift og support af RPA
  • god forståelse for Microsoft IT-arkitektur og andre lignende IT-specialer
  • lyst til at gå nye veje, da vi hele tiden kigger på, hvordan vi kan forbedre os. Som person er du løsningorienteret og har sans for detaljer. Lige så snart du kaster dine øjne på nye processer, tænker du over, hvordan de kan automatiseres.

Som person leverer du altid kvalitetsbevidste løsninger, som virker nu og på lang sigt. Du afvejer fordele og ulemper ved forskellige løsninger og udfordrer forretningsgange, hvor det giver mening. Du er drevet af at lykkes i fællesskab med andre, men du kan også arbejde selvstændigt og løbe opgaver i mål på egen hånd.

Vil du arbejde med et af landets største datagrundlag?

Som landets største udbetalingshus administrerer ATP to ud af tre velfærdskroner, der udbetales i Danmark. Det betyder, at vi arbejder med et datagrundlag, du ikke finder andre steder.

Som vores nye RPA-forretningskonsulent bliver du en del af vores Intelligent Process Automation-team i afdelingen Data & Analytics. Vi står for hele processen fra vugge til grav og arbejder sammen om at give vores kunder en excellent oplevelse fra idé til udvikling og efterfølgende drift.

Du indgår i det daglige i et team med seks andre kolleger. Sammen har vi kontakt til mange forskellige interessenter for at planlægge indsatser. Fælles for alle er, at vi ikke kan se på et problem uden at tænke i løsninger. Og så arbejder vi alle i ATP, fordi det er her, vi kan lave løsninger, der har effekt på den helt store samfundsskala.

I ATP tilbyder vi et arbejdsliv i balance. Det kræver fleksibilitet med plads til den enkelte. Og det har vi. Vi ser fleksibilitet som en gensidig interesse, hvor vi sammen har fokus på trivsel, opgaveløsning og kundernes behov.

=dig? Så send os dit CV

Du behøver ikke at sende os en lang ansøgning. Vi er mere interesserede i dit CV, som du skal sende til os hurtigst muligt.

Vi behandler henvendelser løbende og håber på opstart derefter.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Intelligent Process Automation Christian Paustian på tlf. 2999 0781 eller mail chpa@atp.dk eller RPA-konsulent Daniel Sloth Shenoy på tlf. 2699 5304 eller mail dss@atp.dk.

Gem job

ATP
Publiceret: 8. september 2022

Arbejdssted

Location Hillerød