Data Operation Manager


Toneangivende stilling i forretningsmæssigt udviklende miljø i Danmarks 6. største bank

Som Data Operation Manager hos Spar Nord Bank, bliver du en del af Danmarks 6. største bank med ca. 1600 ansatte. IT-organisationen består af omkring 70 ansatte, og du bliver en del af teknikerteamet i IT- Drift. Samtidig bliver du tilkoblet relevante udvikler- og produktteams, eksempelvis i forbindelse med udvikling af BI-platformen, integrationer mellem systemer eller i arkitektur-udviklingen.

Med reference til IT-driftschef i Spar Nord Bank, får Data Operation Manager til opgave at skabe overblik, koordinere og løse opgaver på SQL-området i banken. Data Operation Manager medvirker aktivt i at videreudvikle databasedesignet fra driftssiden, så banken fremstår blandt de bedst funderede i branchen. Data Operation Manager har således en central rolle i dialoger og tværgående samarbejder med den øvrige IT-organisation samt med IT-samarbejdspartnere.

Af arbejdsområder kan nævnes:

 • SQL-planlægning og -administration
 • Sikre overblik og kontinuerlig forbedring og sikring af driften
 • Medvirke i udvikling af rette databasekoncept
 • Deltage i databasedesign i tæt samarbejde med centrale samarbejdspartnere
 • Stabil drift på platforme, applikationer, infrastruktur
 • Kørsler, workflows og automatiserede processer
 • Incidents, oprette change requests, tilpasning af root caused incidents
 • Udvikling og løbende optimering
 • Forretningsapplikationer og digitale platforme via ITIL-service management
 • Varetage Cloud-baserede løsninger
 • Prioritere, estimere, allokere og koordinere ressourcer til udviklingsaktiviteter
 • Kvalitet, metode, processer – etablere robust fundament til videre udvikling  

Din baggrund er formentlig funderet via lignende stilling i en stor organisation, hvor IT har central betydning for forretningen og rummer mange og forretningskritiske data. Du har ageret sammen med forskellige arbejdsgrupper, projektgrupper, leverandører og samarbejdspartnere og har haft til opgave at optimere driften via udviklingen af datawarehouse setup’et.

Du har relevant IT-teknologisk uddannelse, fx datamatiker, softwareingeniør eller tilsvarende. Erfaring vægtes også højt og kan i nogen grad erstatte teoretisk fundament.

Som person er du tillidsskabende og i stand til at engagere dine kolleger i teamet om et fælles mål og retning. Du skaber god stemning, også når opgaverne driller, og motiverer til en kultur, hvor selvledelse, opgavefokus og fremdrift falder teamet naturligt.

Spar Nord Bank tilbyder en spændende og udfordrende rolle i en faglig og forretningsmæssig udviklende organisation med stor bredde og dybde i det faglige miljø. Spar Nord Bank er i konstant udvikling, og der findes gode vilkår for udvikling fagligt, personligt og ledelsesmæssigt.

Arbejdssted: Hovedkontoret i Aalborg

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Research Consultant, Lotte Kaldahl på M: +45 40 47 60 20. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Gem job