Auto­mat­iser­ingsspe­cial­ist

Brænder du for at optimere og udvikle automatiseringer der hjælper vores kollegaer i deres dagligdag? Og kan du varetage end2end opgaver inden for automatisering? Så kan det være at det er dig, som skal være vores nye automatiseringsspecialist.

Hvem er vi?

Kvalitetssikring og Automatisering er det funktionsområde du kommer til at høre hjemme i. Kvalitetssikringsteamet varetager kvalitetssikring på de udbud/projekter der kører i Regionen indenfor IT. Automatiseringsteamet varetager ud over automatisering (RPA) også Chatbots og Lowcode der er nystartede initiativer i Regional IT. På sigt vil du også få mulighed for at arbejde med Chatbots og Lowcode.

Funktionsområdet består af ca. 15 ansatte hvor der hersker en god team ånd og et godt socialt klima. Vi stræber efter at det også skal være sjovt at gå på arbejde.

Stillingen

Du vil få en spændende og udfordrende stilling, hvor du skal være med til at konsolidere et stadig nyt RPA-område i rivende udvikling. Du bliver en del af et team, som har ansvar for udvikling og vedligehold af regionens RPA processer samt Chatbots og Lowcode. Du vil i jobbet få en bred kontaktflade, ikke mindst med de kolleger, som også dedikeres til RPA på regionens sygehuse. Du vil desuden have tæt kontakt med de fagpersoner, som ejer de processer, du automatiserer.

Din primære rolle bliver at udvikle automatiseringsprocesser på vores RPA-værktøj, UiPath. Herudover bliver det din rolle at samarbejde med vores RPA-team om blandt andet standardisering og strukturering af tilgangen til udvikling samt løbende udvikling af funktionen.

Vi forventer endvidere, at du deltager i afdækningen af potentielle processer der kan automatiseres ude hos vores brugere på sygehusenhederne og i stabene. Du får naturligvis en grundig oplæring, hvor du lærer vores systemer at kende og du vil få lejlighed til at deltage i relevante netværk for udviklere. Nøglekompetencen er i denne sammenhæng din nysgerrighed og villighed til at være med til at videreudvikle et forretningsområde med fokus på at skabe værdi for vores forretningsenheder.

Din baggrund

Du har en relevant IT-mæssig baggrund, og har kendskab til programmering fx Python/C#/Javascript.
Det er en klar fordel hvis du har erfaring med udvikling af løsninger i UiPath eller lignende værktøj, men du kan også være nyuddannet.

Du arbejder struktureret og har en analytisk tilgang til dine arbejdsopgaver. Du er løsningsorienteret og kan kommunikere klart med kollegaer som har en anden baggrund end du har. Du kan både arbejde i et agilt miljø samt i et struktureret projekt miljø. 

Du er lynhurtig til at lære nyt og trives med at sætte dig ind i nye værktøjer, og du har frem for alt lysten til at arbejde med automatisering.

Du er god til at kommunikere, og du har lyst og evner til at engagere dig i og være med til at opbygge netværk både internt i regionen og med eksterne parter.

Som person er du struktureret og vedholdende. Du trives med varierende opgaver, og kan holde flere bolde i luften på en gang.

Du er nysgerrig og har et klart ønske om at lære nyt, og vil gerne holde dig opdateret med de seneste trends inden for dit område.

Du kan både arbejde selvstændigt men trives også i tæt samarbejde med dine kollegaer. Du er initiativrig og er god til at se potentialer.

Du trives med at hjælpe vores slutbrugere og motiveres af at gøre dem glade og tilfredse.

Du skal desuden kunne tale og skrive dansk.

Er Region Syddanmark en arbejdsplads for dig?

Region Syddanmark er med sine mere en 25.000 ansatte en af Danmarks største arbejdspladser.
Forretningsområderne dækker sundhed, psykiatri- og socialområdet samt regional udvikling.

Regional IT, den centrale IT-drift organisation i Region Syddanmark, tæller i alt ca. 320 medarbejdere. Dertil kommer yderligere ca. 300 IT-medarbejdere, der er ansat på sygehusene. Du vil blive en del af afdelingen Implementering, som består af ca. 60 medarbejdere. Vi er en engageret og velfungerende afdeling med fokus på samarbejde. Vores omgangstone er uformel og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau.

Vi har i det daglige fokus på, at vi skal få både arbejds- og privatliv til at fungere. Vi lægger også vægt på faglig og personlig udvikling, og at vores medarbejdere har de kompetencer, som er nødvendige for at kunne løse deres opgaver. Vi arbejder målrettet med kompetenceudvikling og laver løbende opfølgning på planer for efteruddannelse. Der er rig mulighed for at holde sig opdateret og skarp inden for sit felt.

Regional IT har 2 primære lokationer i Vejle og Kolding samt en mindre ny lokation i Odense. Din primære arbejdsplads er ved Regional IT placeret på Kolding Sygehus. Dine opgaver kan fra tid til anden bringe dig rundt på Regionens enheder, hvor du vil være allokeret til projekter, der drives af disse enheder.

Vi tilbyder

  • En spændende arbejdsplads med erfarne, professionelle og engagerede kollegaer
  • Varierende og spændende opgaver inden for en sektor i rivende udvikling, hvor nye teknologier tages i brug for at forbedre hverdagen i sundhedsvæsenet
  • Et godt teamwork, gode udviklingsmuligheder samt et godt socialt og fagligt netværk
  • Et job med stor indflydelse på egne opgaver
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst
  • Mulighed for at arbejde hjemmefra
  • Flekstid

Din ansøgning

Ansøgningsfrist er 26/9-2022. Vi holder løbende samtaler efter aftale. Vi vil evt. anvende rekrutteringstests mellem 1. og 2. samtale.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Funktionschef Thomas Wriedt på 24450778.

Gem job