Softwa­re­ud­vik­le­re med lyst til faglige ud­for­drin­ger


Er du en ambitiøs softwareudvikler, der gerne vil arbejde med de nyeste teknologier? Vil du indgå i et team, hvor dine arbejdsopgaver gør en central forskel for samfundet?

Så er det dig vi står og mangler i kontoret Gældssystemer og komponenter i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen. Vi opbygger og videreudvikler en fremtidsparat og sikker inddrivelsesløsning for danskernes gæld til det offentlige, og samtidig sikrer vi driften og videreudviklingen af det nye inddrivelsessystem, PSRM. Som softwareudvikler hos os får du mulighed for både at påvirke løsningen og retningen for din faglige udvikling.

Om jobbet

  • Du vil indgå i et af vores Full-Stack udviklingsteams, hvor du som udvikler skal holde vores Oracle baserede Inddrivelsessystem i luften, og ikke mindst sikre den fortsatte videreudvikling.
  • Udviklingen foregår agilt i rammeværket SAFe, med sprints, daglige stand-ups, Scrum boards og leverancer i løbende releases.
  • Du bliver tilknyttet en Buddy, der vil introducere dig til forretningen og til systemet.

Vi anvender moderne teknologier og værktøjer

I jobbet kommer du til at arbejde med moderne teknologier og værktøjer f.eks. Java, React, Oracle, Weblogic, Oracle SQL, Docker, Openshift, Spring Batch, Integration, Maven, Github + Git, REST og SOAP webservices, Selenium, Hibernate, Jenkins, Camel, Jira, Confluence, m.m. Det vil derfor være en fordel, hvis du har kendskab til flere af disse.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er uddannet datalog, ingeniør, datamatiker eller har en anden relevant uddannelse. Uanset om du er nyuddannet eller har flere års erfaring med softwareudvikling, hører vi gerne fra dig. Det vigtigste er, at du er fagligt velfunderet, engageret og vant til at arbejde med andre i teams. Du skal have lyst til at lære og til at opbygge viden i tæt samarbejde med dine kolleger og være villig til at tage ansvar for dine løsninger.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er kvalitetsbevidst og medvirker aktivt til at teamet leverer testet og velfungerende software
  • Har analytisk sans: Du kan nedbryde løsningen i portioner, så de kan prioriteres og færdiggøres indenfor et sprint
  • Har respekt for fælles standarder og for at levere kode, der lever op til disse
  • Har evnen til at lære hurtigt, du er struktureret og løsningsorienteret
  • Er god til at kommunikere på dansk – både i skrift og tale
  • Har stor interesse for den nyeste udvikling og kan udfordre tekniske beslutninger i samråd med vores Solution Architect
  • Tager Initiativ, søger viden og ønsker at lære

Hvem er vi?

Du bliver en del af kontoret Gældssystemer og komponenter, hvor vi samler alle kompetencer med fokus på at løfte den fælles opgave. Vi er 28 ambitiøse og ansvarlige interne medarbejdere samt en række eksterne konsulenter, som arbejder professionelt og kvalitetsbevidst med fokus på faglighed. Vi hjælper hinanden og arbejder hele tiden sammen for at øge kvaliteten af alt hvad vi gør. Vi er præget af en flad struktur med selvbestemmelse på de enkelte full stack teams. Vi lægger vægt på vidensdeling, læring og at vi har det sjovt og udfordrende, når vi går på arbejde.

Du skal være forberedt på en stejl læringskurve, hvor vi vil sørge for et grundigt introduktions- og oplæringsforløb, hvor du får tilknyttet en buddy, så du hurtigt kan arbejde selvstændigt med opgaverne. Du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver samtidig med, at der er gode muligheder for kompetenceudvikling.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har en velfungerende personaleforening med et udvalg af klubber og aktiviteter, et stort gratis og velbesøgt motionsrum, fredagsbar og sociale events, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og evt. udtalelser via linket ”Søg jobbet her” senest den 26. september. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Adrian Stiles på tlf. 72 38 89 69.

Der kan indgå en logik- og personlighedstest og case i ansættelsesforløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Arbejdsstedet er Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job