IT Spe­ci­a­list til Drifts­støt­te


Vil du være med til at sætte retning for vores processer og værktøjer i forbindelse med vores batchafviklingsområde i Jyske Bank? Vil du være med til at sikre, at de nye fælles platforme er driftsstabile, at de lever op til forventningerne omkring tilgængelighed, performance og compliance og at alle teknologierne kan driftes effektivt og så automatiseret som muligt?

Så læs endelig videre…

Jobbet

Vi er netop gået i gang med at onboarde ActiveBatch – som anvendes bredt i Jyske Bank og er en kritisk platform for banken. Du skal være med til at sikre, at værktøjer og processer omkring platformen er effektive for alle – samtidig med at den er compliant.

Du skal være frontløber på at sikre den fremtidige stabile drift på platformen samt indgå i squadets drifts- og forvaltningsopgaver på andre platforme, hvorfor fejlsøgning på tværs af platforme og teknologier vil være naturligt. Der ligger i jobbet en stor mulighed for at præge retning, processer, metoder og ikke mindst værktøjerne til at efterleve processerne med.

Squads og arbejdspladsen

I squadet vil du møde kollegaer, der ligesom dig motiveres af at gøre en positiv forskel for alle interessenter i Jyske Bank - inklusive kunderne i tredje led. Mange er vores kollegaer er direkte afhængige af de platforme, som vi sikrer driften af. Squadet supporterer primært realkredit og har aktiviteter, som støtter både forretning, leverandører og udviklingsorganisationen.

Vi arbejder på tværs af både platforme, andres squads og organisationen i det hele taget, hvilke stiller krav til gode kommunikative- og samarbejdsevner.

Vi har til huse i Lyngby – lige ved Lyngby Storcenter.

Din profil

Vi ønsker os en kollega, der ikke alene kan levere fagligt kvalitetsarbejde, men også har lyst til at indgå i det sociale miljø i afdelingen.

Du:

  • Er nysgerrig, løsnings- og kundeorienteret og ikke mindst analytisk anlagt.
  • Trives med at arbejde i grænselandet mellem drift og udvikling.
  • Har let ved at tilegne dig ny viden, også selvom du selv skal fremsøge denne viden - til tider ”by-doing”.
  • Forstår balancen mellem at sikre effektivitet og samtidigt efterlevelse af krav.
  • Kan formidle komplekse problemstillinger på en forståelig måde til både ledere og udviklere.

Derudover vil det i stillingen være en fordel, hvis du har arbejdet med batchplatformen ActiveBatch, derudover ser vi gerne, at du har hands-on erfaringer med eks.: Scripting, IIS, FTP (flere forskellige), MQ, DB platforme, SCOM & SquaredUp.

Endvidere vil det være en fordel, hvis du har erfaringer fra en reguleret branche som fx den finansielle sektor – da vores værktøjer og processer bl.a. formes af compliance krav.

Vi tilbyder dig

Jyske Bank tager medarbejdertilfredshed seriøst. Hvis du er den rette kandidat, får du derfor: En attraktiv løn- og pensionspakke, sundhedsforsikring inkl. tandforsikring, samt dækning ved kritisk sygdom og heltidsulykkesforsikring. En god frokostordning fra Meyers, professionelle træningsfaciliteter med bad og omklædning. Selvfølgelig tilbyder vi også vores ansatte særligt fordelagtige økonomiske vilkår som kunde i Jyske bank.

Derudover har vi et bredt udvalg af aktive medarbejderforeninger at vælge imellem med spændende fritidsaktiviteter og –tilbud, for både dig og din familie.

Ansøgning

Vi behandler ansøgningerne løbende og ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Ansøgningsfristen er d. 07.10.

Senior HR Partner Mette Rants, vil tage sig af din ansøgning.

Mere information

Hvis du er interesseret i jobbet, eller har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os:

Kenneth Kristensen
IT Driftschef Jyske Realkredit
kki@jyskebank.dk
89 89 79 30
21 21 62 97

Lisa Puk Lind
Scrum Master
llin@jyskebank.dk
89 89 79 15

Gem job