Konsulent til da­ta­a­na­ly­se inden for fø­de­va­re­om­rå­det


Teknologisk Institut i Taastrup søger dig, som har lyst til at arbejde med avanceret dataanalyse. Du kommer til at arbejde med data inden for fødevare- og slagteribranchen, hvor du, med din store viden inden for billedbehandling, kommer til at optimere og digitalisere med udgangspunkt i avancerede billed- og målealgoritmer.

Udvikling af billedanalyse- og målealgoritmer

Du bliver en del af Dataanvendelse, hvor vi arbejder med data fra avancerede online målesystemer, produktions IT-systemer og forsøg fra egne laboratorier, slagterier og andre fødevarevirksomheder. Vores analyser samt måle- og IT-løsninger understøtter effektiv produktionseksekvering, høj fødevaresikkerhed, sporbarhed og bedre udnyttelse af råvaren gennem brug af procesviden og data fra hele værdikæden fra jord til bord.

Dine arbejdsopgaver kommer til at bestå af:  

  • Udvikling af avancerede billedanalysealgoritmer, deep learning, til 2D og 3D samt multispektrale billeder
  • Udvikling af avancerede målealgoritmer og metoder til kalibrering og kontrol af online måleudstyr til brug på vores kundevirksomheder  
  • Design, planlægning og koordinering af forsøg og udarbejdelse af statistiske analyser  

Du kommer til at arbejde tæt sammen med kolleger, som udvikler IT-systemer, optimeringsløsninger og ny måleteknologi baseret på 2D og 3D vision, ultralyd og røntgen CT.  

Flair og interesse for kunstig intelligens, billedanalyse og modellering 

Du har en videregående uddannelse inden for fx matematik, fysik, statistik eller lignende. Du har den nyeste teori på plads og gerne godt kendskab til analyseværktøjer som fx Python og R. Du har gerne kendskab til et eller flere af følgende fagområder: Billedbehandling og -analyse, deep learning, klassisk statistik og multivariant dataanalyse.

Som person er du detalje- og resultatorienteret. Derudover er du velformuleret på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt. 

Bæredygtighed og Digitalisering, DMRI 

Bæredygtighed og Digitalisering er en del af divisionen DMRI på Teknologisk Institut. DMRI er verdens største og internationalt førende videncenter inden for forskning og innovation i animalske fødevarer. Vores specialister har fokus på metoder og teknikker til produktion af sikre animalske fødevarer af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris samtidig med, at vi tager maksimalt hensyn til arbejdsmiljøet, dyrevelfærden og det eksterne miljø. Vores specialister udvikler løsninger til den internationale kødindustri og yder rådgivning både nationalt og internationalt.  

Kontakt 

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Dennis Brandborg Nielsen på 7220 1904 eller centerchef Holger Dirac på 7220 2978.  

Vi inviterer løbende til samtaler, så vi ser frem til at modtage din ansøgning hurtigst muligt og senest den 2. oktober 2022. 

Gem job