IT-ko­or­di­na­tor


I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

IT-koordinator til international produktionsvirksomhed, Horsens

Som vores nye IT-koordinator kommer du ind i virksomheden på et spændende tidspunkt, hvor vi blandt andet er i gang med et større løft af infrastrukturen og implementering af ny IT-platform. Det betyder, at du har muligheden for at være med til at påvirke og øve indflydelse gennem din daglige deltagelse af projekter, strømlining af processer og i din daglige kontakt med brugerne i organisationen.

Lokal IT er ansvarlig for levering af IT-tjenester samt løbende opfølgning på forretningens behov for support og systemer. Generel brugersupport og serverdrift er i nogen grad outsourcet, men netværk og produktionsnære systemer supporteres primært lokalt.

Support og vedligehold af lokale systemer og globalt netværk

Vores IT-afdeling består af en IT Manager og fire IT-koordinatorer, og afdelingen supporterer ni lokationer på tværs af Danmark og Tyskland. Du vil arbejde ud fra lokationen i Horsens, men vil sammen med resten af teamet også yde lokal support på vores øvrige lokationer i Danmark og Tyskland. IT Manageren samt dine resterende IT-kollegaer har deres faste gang i Avedøre. Det betyder, at stillingen kræver en proaktiv og selvstændig tilgang til opgaverne, da samarbejde med teamet og reference til leder vil foregå på distancen, og du bliver den eneste fysisk tilstedeværende fra IT-afdelingen i Jylland.

Du får følgende opgaver at kaste dig over:

 • Lokal IT-support, herunder support af lokale PC-programmer og koordinering af leasede printere
 • Support og vedligehold på lokale systemer (fx applikationer, servere, hardware)
 • Lokal support af globalt netværk
 • Deltagelse i lokale IT-projekter og koordinering af lokale IT-behov såsom:
  • Implementering af tidsregistreringssystem
  • Sammenlægning af adgangskontrol på tværs af fabrikkerne
 • Deltagelse i globale IT-projekter der har effekt på den lokale forretning såsom:

  • ERP-implementering i dansk eller tysk forretningsenhed
  • Tilpasning af ITSM-system eller ITIL processer
  • Kommunikation og forankring af ændringer til IT-procedurer og politikker samt efterlevelse af sikkerhedspolitikken

Serviceminded og proaktiv kommunikator

Vi søger en operationel person, som ønsker at tage del i driften i en travl hverdag, hvor virksomhedens succes er afhængig af, at IT-systemerne kører stabilt 24 timer i døgnet 7 dage om ugen. Derfor er det et krav, at du har kendskab til Cisco netværk og MS server operativsystemer samt ITIL for at kunne bestride denne stilling.

Du kendetegnes som den servicemindede person, der kommunikerer med alle interessenter i et forståeligt sprog. Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som fx datamatiker eller IT-supporter. Din praktiske erfaring har du fået fra nogle år i en lignende stilling, hvor du har bevist, at du har overblik og kan holde hovedet koldt. Du kan formå at hæve dig over den daglige brandslukning, når du aktivt deler din viden og skaber gode relationer internt som eksternt, og du ser tingene i en overordnet helhed.

Da koncernsproget er engelsk, forventes det, at du taler og skriver engelsk samt naturligvis dansk.

Appetite for more?

Vi lover dig, at du i dette job får mulighed for både personlig udvikling samt en hverdag i en kendt dansk mærkevarevirksomhed, hvor du kan sætte dit præg i forhold til det lokale IT-landskab og mange nye IT-løsninger i et kundevendt job.

Om os

Lantmännen Schulstad er en del af Lantmännen Unibake-koncernen. Vores brød sælges i detailhandelen og til restauranter, tankstationer og kantiner. Unibake har bagerier i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum, Polen, Belgien, Tyskland, Rusland, Storbritannien, Australien og USA.

Schulstad er markedsleder i Danmark og kendt for mærkerne: Signaturbrød, Det gode, Levebrød, Skovmand og Kornkammeret. Vi bager brød af friske råvarer, ofte med rigtig mange kerner, og altid uden stråforkortere og konserveringsmidler. Schulstad har lidt mere end 600 ansatte fordelt på terminaler og bagerier i Pandrup, Vejle og Avedøre.

Gem job

Lantmännen Schulstad A/S
Publiceret: 12. september 2022

Arbejdssted

Location Horsens