Genopslag - DevOps Spe­ci­a­list med Cloud kendskab


Brænder du for at gøre en forskel, og vil du gerne bidrage til Patent- og Varemærkestyrelsens digitale transformation, så har du mulighed for at blive vores nye DevOps Specialist

Vi står over for en spændende tid og en ambitiøs opgave, hvor vi nytænker den måde, vi udvikler og drifter vores IT services, her med fokus på cloud og automation.

Vores formål er at drage nytte af nye teknologier til at sikre en infrastruktur og procesafvikling, der kører optimalt, samt skabe synlige resultater ved at bistå faglige kapaciteter i udførelsen af deres opgaver på en stabil, sikker og hurtig måde.

Du bliver en del af et team i udvikling med høj faglighed

Vi har mange spændende opgaver, hvor vi fagligt bliver udfordret, og hvor vi samtidigt udfordrer os selv og vores forretning på, hvor den digitale udvikling bevæger sig hen. Vi har travlt og vil derfor gerne have flere på holdet. Derfor søger vi en DevOps Specialist med cloud erfaring til vores fremtidige hybrid setup.

Både i teamet og i den samlede organisation er der højt til loftet. Du kan derfor i høj grad selv være med til at præge dine opgaver og være med til at sætte retningslinjerne for, hvordan vi professionaliserer og optimerer vores drifts- og udviklingsprocesser. 

Stillingen er placeret i vores driftssektion, hvor vi har et stort fokus på at øge vores evne til at levere en stabil, automatiseret og intelligent drift med sikkerhed i fokus.

Din opgaver vil være at:

 • Modernisere vores infrastruktur med fokus på Cloud
 • Sikre en central skalérbar infrastruktur og tilhørende processer
 • Idriftsætte og drifte nye og eksisterende løsninger, med fokus på IT-sikkerhed
 • Videreudvikle og drifte vores IT services både i Azure og On-prem
 • Evaluering og håndtering af sårbarheder
 • Rådgive og sparre med udviklere og arkitekt om infrastruktur og drift
 • Supportere forretningen og vores udviklingsafdeling, som vi har et tæt samarbejde med

Om dig

Du har måske allerede erfaring fra en cloud fokuseret DevOps-rolle eller en driftsrolle med interesse for snitfladerne mellem udvikling og drift, samt brænder for stabil, professionel og intelligent drift i forskellige opsætninger. 

Du er nysgerrig og kan lide at lære og udfordre status quo med relevante løsninger. Du ser tæt samarbejde, hvor vi supplerer hinanden ved at trække på hinandens styrker og kompetencer, som måden at lykkes på.

Du er en person som er lidt af en blæksprutte og igennem din karriere, har haft mange hatte på, derfor bør du kunne sætte flueben ud nedenstående nøgleord:

Faglige kompetencer:

 • Kendskab i Cloud teknologi og platforme.
 • Konfiguration og installation af miljøer (VMWare, Windows, Linux)
 • Etablering og drift af proaktiv overvågning og forståelse for rodårsagsanalyse
 • Scripting – fx Powershell
 • Erfaring med sårbarheds skanninger og håndtering heraf.
 • CI/CD – måske erfaring med Octopus og/eller Azure DevOps
 • Kendskab til Docker
 • Bekendt med DevOps-rollen

Du har desuden en relevant uddannelse og taler og skriver dansk. Det vil også være en fordel, hvis du taler og skriver engelsk, da du vil blive tilknyttet vores EU-samarbejdsprojekt, hvor vi i fællesskab udvikler en ny løsning i Cloud.

Personlige kompetencer:

 • Du orienteret dig om, hvad der sker inden for dit fag og deler naturligt din viden og erfaringer med dine kolleger
 • Du er pragmatisk og analytisk i din løsninger
 • Du er selvdreven og arbejder ud fra en systematisk og struktureret tilgang til opgaveplanlægning- og gennemførelse
 • Du er forretningsorienteret og har gode samarbejds- og kommunikationsevner, samt forstår at finde balancen mellem perfektion og deadlines
 • Du udviser stor ansvarsfølelse for de pålagte opgaver samt handler og kommunikerer proaktivt på uforudsete udfordringer
 • Du udfordrer vores tekniske og procesmæssige opsætning, for at sikre moderne og fremtidssikret løsninger

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at bidrage til PVS digitale transformation, med direkte værdiskabelse for vores forretning 
 • At blive en del af en vores driftssektion, hvor alle gør en forskel 
 • Muligheden for at videreudvikle dig fagligt, både via intern sparring og kurser

Stillingen er på fuldtid med betalt frokostpause og fleksibel arbejdstid. Du kommer til at indgå i vores vagtordning, hvor du har en telefonvagt til reaktion uden for normal åbningstid. Der er et separat økonomisk tillæg herfor. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, som aftales med udgangspunkt i dine kvalifikationer og relevant overenskomst med Finansministeriet. Du får samtidigt en god pensionsordning. 

Om os

Vi er et team, der er en del af vores IT-afdeling på 26 medarbejdere fordelt på en udviklings- og en driftssektion. Vi har højt til loftet, en uformel omgangstone og en flad beslutningsstruktur.

Arbejdspladsen ligger enten i Taastrup eller i Ikast, og der er gratis parkeringspladser.

Vi har en god kantineordning, motionsrum og en velfungerende og aktiv personaleforening.

Information og ansøgning

Send din ansøgning sammen med CV og eksamenspapirer via "Søg jobbet her" nederst på siden, senest tirsdag d. 27. september 2022.

Vi forventer ansættelse pr. 1. december 2022 eller hurtigst muligt derefter. Der kan blive anvendt test i rekrutteringsprocessen.

Det er en forudsætning for en ansættelse at du bliver sikkerhedsgodkendt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte IT-Driftschef Michala Kousted Tonsberg på mail: mkt@dkpto.dk.

I Patent- og Varemærkestyrelsen tror vi på, at et inkluderende, mangfoldigt arbejdsmiljø styrker opgaveløsningen. Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund og lige muligheder for alle vores jobansøgere. Vi opfordrer alle til at søge stillingen uanset alder, køn, seksualitet, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Patent- og Varemærkestyrelsen hjælper virksomheder med at skabe forretning ud af deres idéer. Vi leverer målrettet information og vejleder i hele udviklingsprocessen fra idé til aktiv, og vi behandler og udsteder rettigheder på patenter, designs og varemærker. Vi er godt 200 medarbejdere og en del af Erhvervsministeriet.

Gem job