Erfaren softwa­re­ud­vik­ler .NET


Kunne du tænke dig at gøre en forskel for Danmarks fremtid? Er du en dygtig, passioneret og kreativ backend- eller fullstack-udvikler med appetit på den nyeste teknologi? Så har du nu muligheden for at blive en del af Danmarks førende leverandør af læremidler til uddannelsesområdet.

Hvad søger vi?

Vi har store ambitioner om at være førende indenfor digitale læremidler til den danske folkeskole, og søger derfor en erfaren udvikler til vores digitale afdeling. Vores produkter spreder sig hen over læringsportaler, online prøver, adaptive træningsværktøjer som matematikfessor.dk, spil, apps og meget mere.

Vi søger derfor en faglig stærk backend-udvikler, der kan indgå i vores .NET-team. Vores løsninger kører i Azure og det faglige fokus vil være på udvikling af API’er, CMS, datalag m.m. Udover at skrive solid kode indgår du også i den faglige sparring med dine teamkollegaer, med målet om at alle bliver lidt klogere og dygtigere hver dag.

Du vil indgå i en afdeling med 50 dygtige kolleger, hvor fagligheder fra forretningsudvikling, UX, design og frontend- og backend-udvikling m.v. supplerer hinanden, og hvor alles kompetencer er i spil. Som udvikler vil du derfor både være en del af et fagligt team med fokus på faglig udvikling og samtidig deltage i krydsfunktionelle teams på de enkelte projekter. Som agil udviklingsorganisation er vi heller ikke bange for at justere kurs, hvis vi bliver klogere i processen, og vi søger hele tiden at lære af hinanden og bidrage til samlet at blive dygtigere til det vi laver. Vi arbejder målrettet med Azure og ser en stor værdi i cloud native tilgangen.

Vi forventer at du har

  • minimum 5 års programmeringserfaring med hovedvægt på udvikling af webapplikationer på Microsoft .NET-platformen.
  • 100 % styr på C#, .NET frameworket og MS SQL
  • erfaring med at arbejde ud fra SCRUM eller andre agile metoder
  • interesse og kendskab til Azure platformen
  • en relevant IT-faglig uddannelse

Vi forestiller os samtidig, at du har

  • faglig stolthed og er kvalitetsbevidst med sans for detaljen
  • en struktureret, analytisk og logisk tilgang til at gennemskue komplekse problemstillinger
  • evne for og lyst til at være teamspiller, der kan mobilisere viden og ressourcer på tværs
  • selvstændighed til at kunne lede egne opgaver
  • humor og lyst til sammen med os at lave fede løsninger til glade kunder mens vi har det sjovt

Hvad har vi at byde på?

Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder. Vi er samtidig en social og levende arbejdsplads, der har til huse i hjertet af København i stemningsfyldte lokaler hos Egmont.

Frokosten indtages med udsigt over byens tage i området omkring Kgs. Have, og der er aldrig langt til at tage en øl efter arbejde.

Vi har samtidig stor respekt for, at alle arbejder bedst på forskellige måder, så vi forsøger hele tiden at holde en god og afslappet tone, og vi understøtter en kultur, hvor der både er plads fordybelse og sjov. Kombinationen af hjemmearbejde og fremmøde på kontoret for at være sammen med dine kolleger er derfor givet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef Jonas Nielsen på jon@lruddannelse.dk.

Arbejdsadresse: 
Vognmagergade 11
Copenhagen K, DK, 1148
Denmark

Ansøgningsfristen er 26/09/2022, og vi afholder samtaler løbende. Du bedes venligst benytte "Søg jobbet her" knappen nederst på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi modtager ikke ansøgninger på e-mail.


Om Alinea

Alinea indgår som en del af Lindhardt og Ringhof Forlag. Lindhardt og Ringhof er Danmarks store internationale forlagshus, der står bag et globalt verdensbibliotek med over 100.000 e- og lydbøger på mere end 30 sprog. Lindhardt og Ringhof er en del af den nordiske mediekoncern Egmont sammen med Story House Egmont, Nordisk Film, Cappelen Damm og TV 2 i Norge. Hele Egmont er en fond, og alt overskud går til at udvikle medier og hjælpe børn og unge. 

We bring stories to life.

Gem job

Alinea
Publiceret: 13. september 2022

Arbejdssted

Location København