ERP-løs­ning­sarkitekt


Kan du rådgive forretningen og fungere som løsningsarkitekt på ERP-implementering?

...så har vi jobbet til dig.

I forbindelse med implementeringen af et nyt ERP-system har vi oprettet en stilling som systemarkitekt i vores it-afdeling. Det giver dig muligheden for at deltage i en fantastisk forandringsrejse og tilmed blive en kommende nøgleperson for virksomhedens udvikling.

Som forretningsrådgiver og løsningsarkitekt bliver dit job at forstå, skabe og prioritere procesforbedringer med henblik på at skabe større kundeværdi. Du skal have for øje at optimere virksomhedens rentabilitet ved at implementere standardiserede, pålidelige og omkostningseffektive ERP-løsninger i hele IAI-værdikæden.

Du understøtter implementeringen af ERP i overensstemmelse med den aftalte tidsplan, budget og ressourcer, idet du bliver en del af ERP-projektteamet. Du får desuden mulighed for bidrage til og understøtte et keyuser-teammiljø, hvor kernen er et positivt arbejdsmiljø, der tilskynder åben kommunikation, gensidig respekt og udveksling af idéer.

Du indgår i et team af systemarkitekter, som vurderer, prioriterer og dokumenterer anmodninger om ændringer på tværs af virksomhedens processer, og udarbejder systemdokumentation herfor. I arkitektteamet giver du vejledning og support til både teamet og virksomheden vedrørende ERP, behandling og procedurespørgsmål. Du fungerer som fælles eskalerings-/kontaktpunkt for vores interne keyusers og har særligt fokus på salg, supply chain og produktion i arkitekt-teamet. Herudover tester du de aktuelle løsninger og fremtidige udgivelser, før du udgiver.

Nøgleopgaver for stillingen:

 • Du skal definere løsningen for at opfylde forretningskravene samt udfærdige specificering af funktionelle og ikke-funktionelle krav.
 • Du vurderer procesrelaterede metoder, værktøjer, teknikker og uddannelsestilbud til brug og adoption i virksomheden.
 • Du kommer med anbefalinger til at behandle interessenter med hensyn til den korrekte tilgang for at nå målene for procesforbedring. Disse mål kan omfatte outsourcing af forretningsprocesser, applikationsudvikling og vedtagelse af best practices i forbindelse med styringen af forretningsprocesserne i daglig praksis.
 • Du analyserer, opretter og dokumenterer forretningsprocesser og arbejdsprocesser i henhold til ERP-systemet samt de systemer, der integreres hertil.

Vi forventer, at du:

 • har flere års erfaring med procesforståelse omkring ERP-systemer.
 • besidder evnen til at hurtigt at kunne tilegne dig ny viden.
 • har erfaring i systemarkitektur og procesdokumentering.
 • måske har dybdegående ekspertise inden for økonomiprocesser og IFS-applikationer eller tilsvarende ERP-system.

Som person er du:

 • en stærk kommunikator i både skrift og tale.
 • selvstændig og ansvarsbevidst.
 • den, der omgås dine kollegaer i en uformel, positiv tone – gerne med humor.
 • ordholden og tillidsskabende.
 • handlekraftig med en struktureret tilgang til opgaverne.
 • fuld af gå-på-mod med højt drive.
 • en stærk teamplayer.

Virksomheden en beliggende tæt på motorvej og har gode bus-/togforbindelser.

Er ovenstående noget, du kan se dig selv i, kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads, gode kolleger, kantineordning og personale-/idrætsforening.

Vi sørger for, at du får den bedst mulige introduktion til jobbet og en grundig oplæring i teamets portoflio af opgaver.

Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Så send os din ansøgning via knappen ”Søg jobbet her” nedenfor.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Frank Kjær
Tlf.: 31441234

Ansøgningsfrist:
Snarest muligt

Ansættelse:
Snarest muligt

Gem job

Ib Andresen Industri A/S
Publiceret: 7 October 2022

Arbejdssted

Location Langeskov