Ambitiøs Business Rela­tion­ship Manager til Lægem­id­del­styrelsen

Kan du bygge bro imellem forretningen og IT? Er Digital Transformation en del af dit DNA?
Kan du identificer forretningsværdier, når du udvikler og opsamler idéer med fokus på digital bevidsthed?
Så er du måske vores nye kollega?

Om IT og Digital Transformation

Vores enhed består af en enhedschef, som er styrelsens IT-Chef, samt 24 medarbejdere fordelt i to sektioner. Enheden IT og Digital Transformation har ansvaret for at styre den store portefølje af IT-projekter, udvikling og styring af forretningssystemer, effektivisere interne arbejdsprocesser, informationssikkerhed, styring af kontaktpunkt for IT-leverandører og den outsourcede drift, alt imens flere store nye forretningskritiske projekter er undervejs. Governance og prioritering på IT-området er under nyudvikling efter en større organisationsændring.

Stillingen er i sektionen Digital Transformation og Arkitektur.

I Lægemiddelstyrelsen arbejder vi fælles mod en mere sikker og effektiv medicin og medicinsk udstyr til gavn for borgere, virksomheder og samarbejdspartnerne i EU.

Vi har høje ambitioner om at være en fantastisk arbejdsplads, hvor fokus er på at alle bidrager med deres unikke kompetencer, og hvor vi også har det sjovt sammen. Vi sætter udvikling af dig og dine kollegaer højt og et socialt godt kollegaskab er højt prioriteret.

Lægemiddelstyrelsen er i gang med at blive gennemdigitaliseret både praktisk, kulturelt, system- og servicemæssigt over for borgere og virksomheder.

Din hverdag hos os

I sektionen Digital Transformation og Arkitektur søger vi en Business Relationship Manager, som får
ansvaret for samarbejde og kommunikere med alle vores interessenter, samt formulere og videreudvikle idéer i tæt samarbejde mellem forretningen IT.

Du får en synlig og spændende rolle i hjertet af Lægemiddelstyrelsen Digitale Transformation.
Din kontaktflade bliver hele styrelsen, og du vil få en aktiv rolle i formidling og udvikling af vores transformationsprocesser. Du får mulighed for at tænke ud af boksen, idéudvikle, samt skabe værdi på både et strategisk og operationelt niveau. Deraf bliver du en nøglespiller ved at bidrage aktivt til at sikre vores succesfulde Digitale Transformations rejse.

Dine primre arbejdsopgaver:

Dine opgaver vil i samarbejde med dine kollegaer blandt andet være:

 • Stakeholder Management
 • Liaison Management
 • Portefølje Management
 • Governance og kommunikation
 • identificere muligheder samt gribe og lede konkrete ideer og initiativer
 • forretningsrådgivning

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du er akademisk uddannet, og gerne erfaring med digitalisering og forretningsudvikling.
Du skal være med til at bidrage til vores spændende og ambitiøse strategi sammen med gode kollegaer på tværs af hele Lægemiddelstyrelsen. Uanset om du er nyuddannet eller erfaren Business Relation Manager, så er det vigtigste, at du har mod på løbende at udvikle dig og opgaverne, samt et drive og lyst til at samarbejde med dine kommende kollegaer i hele Lægemiddelstyrelsen.

Derudover er det en fordel, hvis du:

 • har erfaring med Digital Transformation
 • har erfaring med projektledelse
 • har en god IT-forståelse og samspillet mellem forretning, IT og leverandører
 • har stærke kommunikations- og dokumentationsevner på skrift og i tale
 • er er i stand til at træffe beslutninger og bevare overblikket - også i hektiske situationer

Som person er du selvkørende, analytisk, og en fremragende proaktiv kommunikator, som fungerer godt i
et dynamisk miljø. Dine kompetencer er af stor betydning, da du skal etablere et stærkt samarbejde med interessenter baseret på gensidig tillid, og hvor du betragtes som en værdiskabende samarbejdspartner.
Du har en god forretningssans og forståelse af sammenhængende, hvor du nyder at samarbejde med mange forskellige interessenter med forskellig kulturel og faglig baggrund.

Lægemiddelstyrelsen tilbyder

Du kan forvente en unik stilling med et stort ansvar, alsidige interessentopgaver og et spændende samarbejde på tværs af huset på alle niveauer. Du får en udadvendt og vigtig rolle på en arbejdsplads i rivende udvikling sammen med dygtige kolleger, hvor der er god plads til at videreudvikle dine personlige- og faglige kompetencer.
Du bliver en del af Lægemiddelstyrelsens IT-enhed, hvor vi med høj faglighed, godt sammenhold og god humor skaber fælles løsninger. Enheden er en del af Lægemiddelstyrelsens stab og refererer direkte til direktøren. Lægemiddelstyrelsen er ambitiøs, medarbejdere er vigtige og arbejdsmiljøet er dokumenteret godt. Vi holder til i gode rammer på Axel Heides Gade 1 ved Islands Brygge i København.

Om ansættelsen

Du bliver ansat som akademisk medarbejder i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikernes Centralorganisation.  

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne

Har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om stillingen kan du ringe til Sektionsleder Simon Bennett på 51 30 94 51.

Er du interesseret?

Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i 40 og 41. Du kan læse mere om os på www.laegemiddelstyrelsen.dk

Om Lægemiddelstyrelsen

Lægemiddelstyrelsen er en del af Sundhedsministeriet og myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg samt administration af apoteksstrukturen. Vores vision er at stå forrest i nationalt og internationalt samarbejde.

Vores mission er at skabe værdi for borgere, dyr og samfund med effektive, sikre og tilgængelige lægemidler og sikkert medicinsk udstyr. Vi er ca. 650 medarbejdere og i samarbejde løser vi en vigtig opgave på grundlag af dansk og europæiske lovgivning og med øje for opdragsgivere, borgere, virksomheder og samarbejdspartnere. Vi indgår i den forbindelse i en række europæiske og internationale samarbejder og stræber efter at indtage en ledende rolle på europæisk plan.

Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Gem job

Lægemiddelstyrelsen
Publiceret: 14 September 2022

Arbejdssted

Location København