.NET./C#-udvikler (Azure)


Har du interesse og flair for skalerbare systemer med høj troughput? Så er du personen, vi søger.

Opgaven

Vi søger en udvikler, der kan være en del af esofts udviklingsteam og være med til at designe og implementere vores nye backend-infrastruktur. Alle vores løsninger ligger udelukkende i skyen, hvor det nye projekt er planlagt til Azure. Erfaring med Azure er derfor et plus, dog ikke en nødvendighed.

Systemer baseret på .Net 6 (Core), Azure Functions, Cosmos DB og App Service vil du være en drivende kraft på at få implementeret.

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du har minimum 5-års C#-erfaring, og at du tidligere har arbejdet med ASP.NET Core. Derudover skal du have erfaring med skalerbar- og testbar kode, hvor du i den forbindelse har erfaring med Code-review. Vi ser det som et plus, hvis du har kendskab til Azure og Serverless- programmering.

Om dig

Som person er du resultatorienteret og drevet af at gøre en forskel for virksomheden. Du arbejder godt i et team, og det vil derfor falde dig naturligt at samarbejde i en bred berøringsflade.

Esoft som arbejdsplads

Du kommer til at arbejde i et dynamisk miljø med særligt fokus på kreativitet, innovation, respekt og ligestilling. Vores værdier – kvalitet, troværdighed, åbenhed, innovation, omsorg og passion – er baseret på et grundlæggende ønske om at gøre en forskel – for hinanden og for vores kunder.

Du får mulighed for både at arbejde på kontor og hjemmefra. I den forbindelse tilbyder vi også fleksible arbejdstider og en ekstra ferieuge.

Hands-on erfaring med de nyeste Cloud-teknologier og processen – fra design til implementering – er væsentlige arbejdsopgaver i din stilling som C# backend-udvikler. Vi vil desuden blive glade for, hvis du vil deltage i sociale aktiviteter med dit team og med firmaet.


Om Esoft

Esoft er en passioneret, handlingsorienteret virksomhed, der arbejder målrettet med at hjælpe ejendomsmæglere med at gøre det lettere at markedsføre, sælge og udleje ejendomme. I mere end 20 år har esoft arbejdet med at hjælpe ejendomsmæglere over hele verden ved at levere sælgende medieløsninger og effektive marketingværktøjer. Vi er markedsledere i Danmark og agter at fastholde og udvikle denne position.

Esoft blev startet i 2000, og har siden oplevet kontinuerlig vækst. Virksomheden har i dag 750+ medarbejdere fordelt på vores kontorer i Danmark, Sverige og Vietnam.

Se mere: www.esoft.com.

Gem job