It-pro­dukt­for­val­ter til ad­mi­ni­stra­ti­ve systemer i stor it-afdeling


Har du gode it-evner og mod på at samarbejde med gode kolleger om at forvalte mere end 500 it-systemer? Vil du være en del af et fællesskab, hvor faglig dygtighed går hånd i hånd? Og vil du bruge dit engagement til at gøre det nemmere at være borger, patient og medarbejder i Region Midtjylland? Så er det dig, vi søger!

Som vores nye kollega kommer du til at arbejde bredt med vores store portefølje af Region Midtjyllands administrative it-systemer – "fra vugge til grav". Blandt dine 28 nye kolleger i Administrative Produkter vil du indgå i et team på fem, hvor du skal medvirke til at opretholde sikker og stabil drift af vores eksisterende løsninger, men også modtage nye og udfase de løsninger, der ikke længere er behov for. Som produktforvalter er du bindeleddet mellem brugerne, leverandørerne og vores kolleger i It-drift.

Dine arbejdsopgaver bliver at:

 • Yde 2. line support på din produktportefølje
 • Koordinere og udføre fejlsøgning og -rettelser
 • Koordinere implementeringer og opgraderinger
 • Udføre porteføljepleje og konsolideringer
 • Udføre Change Control
 • Etablere og vedligeholde god dokumentation
 • Varetage leverandørkontakt
 • Deltage i og bidrage til den digitale transformation.

Vores portefølje er sammensat af et bredt spektrum af administrative it-systemer, og du skal være indstillet på at bruge din viden og kompetencer på tværs af mange systemer. I dit team medvirker du til at understøtte ca. 500 forskelige produkter, som spænder lige fra tekniske systemer hos Regional Udvikling og på hospitalerne til administrative systemer og støtteprogrammer i stabene.

Hvem er du?

For at kunne klare dig godt i jobbet, håber vi, at du:

 • Har en it-faglig uddannelse eller tilsvarende erfaring og god teknisk it-forståelse
 • Har naturligt flair for at kommunikere effektivt og tydeligt med både brugere, leverandører og specialister
 • Har stærke samarbejdsevner og at du evner at spille dine kolleger gode, både i dit team og på tværs af organisationen.

Derudover er du ansvarsfuld og opsøgende, både i det daglige arbejde, men også når ting går i stå. Du kan skabe og bevare overblikket, og vi forventer, at du udover at være dygtig til it, er engageret og samarbejdende.

Fleksibelt arbejdsliv og løbende udvikling

Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en arbejdsuge på 37 timer, et fleksibelt og hybridt arbejdsliv og betalt frokostpause. På kontoret er loftet højt, og der er plads til gode grin i den travle hverdag, hvor godt arbejdsmiljø og et stærkt kollegaskab er en fast del af hverdagen. Det er vigtigt, at du har tid til et liv ved siden af arbejde, samtidig med at vi lægger stor vægt på, at du kan udvikle dig. Vi arbejder derfor med løbende udviklingssamtaler og jævnlige 1:1-samtaler med din leder – så har du og din leder hele tiden fokus på din trivsel og udvikling.

Vi har i It-afdelingen også en løbeklub, en sportsklub, en strikkeklub, fredagsbar og forskellige andre aktiviteter, hvor vi er sammen om andet end det faglige.

Du har selv mulighed for at vælge, om du ønsker at arbejde fra vores kontor i Aarhus eller Viborg.

Du bliver en del af en stor og slagkraftig it-organisation

Hos os skal du kunne meget, men ikke alene. Vi er en stor og slagkraftig it organisation med mere end 540 ansatte, som du skal evne at spille god i en hurtig og effektiv opgaveløsning. Det gør du naturligvis, så vores brugere på hospitalerne kan gøre det, de er bedst til – at betjene og behandle borgerne i Region Midtjylland.

Vi samarbejder professionelt og anvender ITIL som fælles forståelsesramme og grundlag for vores interne processer – alle nye kolleger bliver certificeret i ITIL. Vi værdsætter det gode, sociale og anerkendende arbejdsmiljø med en uformel omgangstone og plads til forskelligheder og humor.

Læs mere om, hvordan det er at arbejde i It på vores karriereside.

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Klaus Natorp på 2924 1203 eller klaus.natorp@rm.dk.

Send din ansøgning senest den 2. oktober 2022. Vi forventer at holde 1. runde samtaler den 12. oktober og 2. runde samtaler den 14. oktober. Du må inden 1. runde forvente at skulle lave en personprofil.

Digitalisering på patientens og borgerens præmisser

It-afdelingen består af ca. 530 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle.

Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Få et indblik i vores hverdag på LinkedIn.

Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

Gem job