Cloud Engineer


Trives du med at bevæge dig i spændfeltet mellem teknik og forretning, og vil du være med til at definere og implementere fremtidens tekniske platform til bilkøb? Så har du nu en sjælden mulighed for at blive Cloud Engineer i K.W. Bruun Koncernen.

Om stillingen

Som Cloud Engineer i IT Infrastructure & Operations bliver du en del af et team på fem medarbejdere. Her bliver du vores tekniske go-to-guy, når det kommer til cloud-løsninger og særligt Microsoft Azure. I tæt samarbejde med kollegaer fra forretningen, IT og vores digitale enhed, bidrager du til at udvikle, implementere og drifte den platform og det cloud-miljø, der skal understøtte K.W. Bruun Koncernens digitale udvikling mod en mere agil og skalerbar virksomhed.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Drift, udvikling og optimering af cloud-miljøer, herunder drift af applikationer og løsninger i Cloud
  • Udvikle og vedligeholde arkitektur, dokumentation og processer i relation til cloud og IT-infrastruktur
  • Automatisering og deployment af cloud og IT-infrastruktur
  • IT-sikkerhed
  • Forvalte og vedligeholde IT-licenser i forbindelse IT-infrastruktur, -systemer og programmer herunder cost modeller i forbindelse med Cloud-løsninger

Din baggrund er ikke afgørende men kunne fx tage udgangspunkt i en uddannelse som datatekniker, datamatiker, IT-bachelor eller lignende. Mere vigtigt er, at du har minimum 3 års erfaring inden for IT-infrastruktur, drift og cloud-løsninger, med vægt på Microsoft Azure. Du er en omgængelig kollega, som kan lide at samarbejde med forretningen og sætter en ære i at levere gode løsninger, der balancerer mellem perfektion, pragmatisme og deadlines. 

Vi tilbyder

Det er vigtigt for os, at du kommer godt fra start! Derfor tilbyder vi naturligvis et godt onboarding forløb med oplæring, sparring, vidensdeling og support fra erfarne kolleger. Derudover bliver du en del af en dynamisk og succesfuld virksomhed, som blandt andet er kendetegnet ved en stærk og ambitiøs kultur, hvor der er højt tempo og kort vej fra tanke til handling. 

Vi er gode til at dyrke sammenholdet gennem diverse sociale arrangementer såsom events, foredrag, torsdagsbar og en vinklub – og til morgenmad og frokost bliver vi forkælet af Meyers Kantiner. Du bliver naturligvis også omfattet af vores pensions- og sundhedssikring hos PFA, vores attraktive købs- og lånevilkår for privatkøb af bil fra egne brands samt andre medarbejdergoder.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of IT Infrastructure & Operations Ronni Feldt på telefon +45 8816 8561 eller mail rof@kwbruun.dk. Vi beder dig sende dit CV og en kortfattet ansøgning snarest muligt via linket "Søg jobbet her".

Ønsket tiltrædelsesdato: Hurtigst muligt, men vigtigst er, at der er det rette match.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job