Om­rå­de­chef i Center for Service Delivery i Statens It


Har du lysten og evnerne til at stå i spidsen for Center for Service Delivery i Statens It? Og vil du være med til at videreudvikle et velfungerende center, så vi fortsat kan måle os med de bedste i branchen inden for de services, vi leverer til vores kunder? Så er jobbet som områdechef i Statens It’s Center for Service Delivery måske noget for dig.

Vi har for nylig udvidet vores leveranceorganisation med tre teams for at styrke vores leverancekæder og servicesammenhænge samt sikre fokus på kerneopgaverne. Det betyder, at Center for Service Delivery nu består af 10 teams og knap 150 medarbejdere.

Om stillingen

Sammen med den nuværende områdechef i Center for Service Delivery bliver du overordnet ansvarlig for de services og leverancer, som centeret leverer til vores kunder.

Høj kundetilfredshed og sikker drift er blandt Statens It’s vigtigste strategiske pejlemærker. Sammen med centerets teamledere, medarbejdere og kollegaer skal du være med til at sætte retning og sikre effektive processer og systemer, som giver vores 33.000 brugere gode serviceoplevelser i deres kontakt med Statens It.

Center for Service Delivery dækker den samlede leverancekæde bag den statslige it-arbejdsplads, som Statens It tilbyder vores kunder - herunder platform-services, desktop-services og applikations-services. Centerets 10 teams har forskellige opgaver inden for følgende overordnede områder:

 • ITSM – processer og Service Management system
 • Identity & Acces Management
 • Client Management & Onsite support
 • Unified Communication
 • Databaser og Kundesystemer
 • M365 & Azure

Som områdechef refererer du til direktionen, og du får det forretningsmæssige ansvar for at sikre stabil drift af områdets services. Ligeledes skal du i tæt samarbejde med dine teamledere og de øvrige områdechefer i Statens It være med til at skabe fokus på udvikling af nye services og optimering af eksisterende services.

Kvalifikationer og personlige egenskaber

Du er en udadvendt og erfaren leder med god forretningsforståelse samt et indgående kendskab til alle facetter af it-drift.

Derudover er du den rigtige til jobbet, hvis du:

 • har solid erfaring fra en større leveranceorganisation
 • har erfaring med at lede ledere
 • har erfaring med it-drift i ITIL- og ISO-understøttede driftsmiljøer
 • kan samarbejde på tværs i en organisation med mange snitflader
 • er analytisk og har god forståelse for data
 • er tillidsvækkende og imødekommende og fremstår fagligt nysgerrig og kompetent
 • går langt for at finde løsninger, der imødekommer vores kunders forretningsmæssige ønsker og behov samtidig med, at du sikrer stabil og effektiv drift.

Du kan ydermere bidrage til et godt samarbejde, konstruktiv sparring og fra et helhedsperspektiv understøtte Statens It’s mål, strategi og kulturelle pejlemærker.

Om os

Vi tilbyder:

 • ansættelse i en åben og dynamisk organisation, der er præget af et højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform
 • gode muligheder for kompetenceudvikling og efteruddannelse
 • et job, hvor du kan være med til at præge udviklingen på it-området på tværs af statens mange institutioner.

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår forhandles efter rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Stillingen ønskes besat på åremål på overenskomstvilkår.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Mere information

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vicedirektør Søren Ulrich Vulff på telefon 7231 1266.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg jobbet her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag.

Vi skal modtage din ansøgning senest den 29. september 2022.

Vi forventer at holde samtaler løbende. Samtaleforløbet vil bestå af to samtalerunder. Mellem de to samtalerunder gennemføres endvidere et testforløb.

Tiltrædelse snarest muligt.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Gem job