FOA søger IT-sy­stem­ud­vik­le­re - til di­gi­ta­li­se­ring der gør en forskel

Vi søger engagerede udviklere, som brænder for at udvikle systemer, der er med til at gøre en forskel for FOAs brugere.

I FOA IT har vi p.t. to ledige udvikler-stillinger. 

For begge stillinger gælder, at du kommer til at indgå i et af vores agile teams, som består af udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter. 

Du får en central rolle i vedligeholdelse og nyudvikling af den eksisterende IT-portefølje af både egenudviklede systemer og købesystemer.

Det enkelte team deler ansvarsområder, sparrer samt videndeler på daglig basis. 

Det er derfor også vigtigt, at du er en holdspiller, der tager ansvar og ejerskab for både dine egne og teamets opgaver, at du følger opgaverne til dørs og er god til at dokumentere og dele din viden.

Din baggrund:

Du er nyuddannet med en relevant mellemlang eller lang videregående IT-uddannelse, f.eks. datalog, ingeniør eller cand.it.  

Eller du har nogle års dokumenteret erfaring inden for objektorienteret systemudvikling (OOP og OOD).

Derudover vil det være en fordel, hvis du har en grundlæggende indsigt i softwaretest og er på hjemmebane i større udviklingsmiljøer, hvor du har deltaget i projekter og arbejdet agilt

Udvikler til team BI&S

I stillingen som udvikler i vores BI&S team (Business intelligence og selvbetjeningsløsninger) vil din primære opgave være at videreudvikle vores digitale postkasse til medlemmerne. 

Postkassen indeholder en række integrationer og er et kernesystem i kommunikationen med medlemmerne. 

Derudover vil du arbejde med udtræk og præsentation af data fx i Power BI. Derudover vil det være en fordel, hvis du kender til DevOps og Git.

Vi arbejder i teamet med følgende teknologier:

 • Relationsdatabaser, datamodellering og MSSQL
 • .Net-udvikling med C#
 • .Net-framework og .net-core/5
 • Brug og implementering af services (WCF/REST)
 • VisualStudio, evt. VS Code, Resharper
 • DevOps, Git og versionsstyring generelt
 • ASP.net, web og JS.

Du behøver ikke have erfaring med de nævnte teknologier, men vi forventer du har evnen og lysten til at lære dem at kende.

Udvikler til FIKS3

I stillingen som FIKS3 udvikler vil din primære opgave være at videreudvikle vores egenudviklede a-kasse- og medlemsløsning på en ny web-baseret platform, der består af en backend i C# og Entity Framework, og en frontend i TypeScript, Web Components og til tider Knockout. 

Vores udvikling er på baseret clean code, test driven development og SOLID. Du kommer til at indgå i dette arbejde som full-stack udvikler og får en betydningsfuld rolle ift. at udvikle og fremtidssikre løsningen.

 Vi arbejder i teamet med følgende teknologier:

 • C#, Visual Studio, .Net/.Net Core
 • Javascript frameworks
 • TypeScript og ES6
 • HTML, LESS og gerne Bootstrap
 • DevOps og Git/versionsstyring
 • Relationsdatabaser og datamodellering

Du behøver ikke have erfaring med de nævnte teknologier, men vi forventer du har evnen og lysten til at lære dem at kende.

Skriv i din ansøgning, om du søger den ene af stillingerne, eller om du ønsker at komme i betragtning til begge stillinger.

Vi tilbyder:

Som udvikler i FOA IT vil du blive en del af en ambitiøs afdeling med højt til loftet, stor faglighed og plads til gode grin. 

Afdelingen står for udvikling, servicering og vedligeholdelse af IT til forbundshuset, vores 32 afdelinger og A-kasse. 

Vi er ca. 70 medarbejdere fordelt på udviklere, forretningskonsulenter, arkitekter, projektledere, driftsteknikere, supportere og ledere.

FOAs forbundshus ligger i hjertet af København, lige ved Vesterport.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende intern overenskomst med mulighed for tillæg for relevante kvalifikationer. 

Der er tilknyttet pensionsordning på 14 % og et ferietillæg på 3 %. Vi optjener syv ugers ferie, har massageordning/fysioterapi, motionskælder samt forskellige personaleforeninger.

Der er gode muligheder for løbende efteruddannelse.

Du kan høre mere om jobbet hos Mette Damm Sørensen (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 53536796 eller Dan Henrik Nielsen (Sektionsleder - IT-Udvikling) på tlf. 31216126. 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning, som du sender via FOAs elektroniske rekrutteringssystem senest 2. oktober 2022. 

Vi forventer at holde 1. runde ansættelsessamtaler i uge 41 og 2. rundesamtaler i uge 42/43 2022.

Gem job