Service Delivery Manager til Nuuk-kontoret


Er du serviceminded, og kan du skabe relationer og resultater? Vil du være det centrale bindeled mellem Combys IT-leverance til vores kunder og eksterne partnere? Motiveres du af at skabe den gode oplevelse i de opgaver du løser, og går du forrest for at give lidt ekstra? Så er det måske dig som Service Delivery Manager, vi mangler.

Om stillingen og dine opgaver

Stillingen som Service Delivery Manager eller Service Level Manager (ITIL) som er ved at blive etableret, skal besættes i Nuuk, hvorfor der bliver stillet en bolig til rådighed efter gældende regler. Fordi stillingen er helt ny i Comby, så vil du derfor kunne sætte dit helt eget præg. Det er vigtigt, at du motiveres og trives på netop dette stadie, og er klar til at løfte opgaven i samarbejde med dine øvrige kollegaer i Comby.

Formålet med rollen er at Comby leverer den aftalte service og med den kvalitet, der er aftalt med kunden, samt at forbedre servicekvaliteten til Combys kunder.

Dine primære opgaver bliver at:

 • Sikrer, at kundens nuværende og fremtidige servicekrav identificeres, forstås og dokumenteres
 • Sikre overholdelse af aftalte driftsrelaterede servicemål, herunder performance og driftsstabilitet i samarbejde med Event teamet
 • Styre interessenter og relationer med interne kunder og eksterne partnere, samt arrangere og koordinere regelmæssige statusmøder
 • Proaktivt indgå i dialog med Combys kunder og rådgive om mulige forbedringstiltag/optimeringer for at sikre stabil og sikker drift, samt minimere risici
 • Indsamle forretningsbehov og spørgsmål samt sikre tilbagemelding fra relevante interessenter i sektionen
 • Kommunikere med relevante interessenter i organisationen ved større incidents eller kommende projekter
 • Opfølgning på system og teknik ved leverandørtiltag
 • Facilitere samarbejde mellem eksterne partnere og leverandører
 • Forventningsafstemme med Combys kunder og eksterne partnere
 • Optimere og forbedre processer i samarbejde med andre interessenter
 • Udføre ad hoc-opgaver, samt bistå ved tværgående opgaver og aktiviteter

Om dig

Du kan kommunikere, og bygge relationer, samt levere den gode oplevelse. Der er styr på detaljerne og overblikket, og der er en vedholdenhed ved opstart, udførsel og afslutning af aktiviteter. Du evner at håndtere flere samtidige opgaver, og kan bidrage både teknisk og organisatorisk.

Du har formentlig erfaring fra en tilsvarende stilling, og du er vant til at have ansvar for kritiske it-systemer/platforme. Du har et teknisk fundament, som gør dig i stand til at have dialogen med teknikere, som varetager opgaverne med at drive og vedligeholde systemerne. Du er fortrolig med relevante ITIL-processer omkring drift og support af et it-system.

Du har et stort personligt drive, og har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Som person er du serviceminded og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser. Du er en glad og hjælpsom kollega - gerne let til smil. Du har evnen til at agere i en kompleks organisation med et komplekst systemlandskab.

Derudover kunne dit CV rumme:

 • Relevant uddannelse og fx stor erfaring i en lignende IT-driftsrolle
 • Erfaring med drift af centrale infrastruktur services
 • Bred erfaring med og forståelse for understøttende kritisk IT-infrastruktur
 • Erfaring og forståelse for Life-cycle management af software og infrastruktur
 • ITIL certificeret, eller dokumenteret tilsvarende erfaring
 • Erfaring med rapportering på SLA, driftsstatistikker, aktiviteter m.v.

Om ansøgningen

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal være vores nye Service Delivery Manager, så kan du kontakte Head of Department Thomas Lindersgaard på tli@comby.dk

Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.


Om Comby

Vi er en grønlandsk-ejet IT-virksomhed med hovedsæde i Nuuk og flere kontorer i Danmark. På nuværende tidspunkt er vi ca. 60 kollegaer fordelt på vores 4 lokationer. Vores primære forretningsområder er Managed Services (fuld drift af IT) – hvor vi blandt andet holder liv i 3.000 arbejdsstationer. Internet til både private og erhverv samt Hosting af over 750 servere. Vi spænder dog utroligt bredt og leverer også telefoniløsninger, almindelig hardware samt projektledelse og andre konsulentydelser.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

Comby Denmark A/S
Publiceret: 30 September 2022

Arbejdssted

Location Nuuk

Job hos virksomheden