Com­pli­an­ce me­d­ar­bej­der

Vil du bidrage til forebyggelse af intern svindel og være med til løsningen af it adgangs-, brugerstyrings- og sikkerhedsopgaver og projekter med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med risiko og compliance i en kompleks organisation med stor variation i opgaverne? Så har vi et spændende job til dig!

Et kontor under udvikling

Kontoret Adgangsstyring blev etableret i maj sidste år og har ansvaret for adgangsstyring og forebyggelse af besvigelse. Kontoret er placeret i Udviklings- og forenklingsstyrelsen. Du skal sammen med de nuværende 15 medarbejdere, kontorchefen og de kommende medarbejdere være med til at udvikle kontoret og brugerstyringsområdet.

Vi søger dig, som har et par års erfaring inden for compliance, risk eller sikkerhedsområdet. Vi har brug for en compliance medarbejder til vores Adgangsstyringskontor, som skal medvirke til at styrke en risiko- og kontrolbaseret tilgang.

I stillingen vil du være med til at opbygge en risikobaseret tilgang, der understøtter en effektiv kontrol af adgangsstyringsområdet og forebygger risici for besvigelse. Du skal blandt andet arbejde med udarbejdelse af processer, risikorapportering og løbende koordinering samt opfølgning.

Du kommer til at samarbejde med såvel interne som eksterne samarbejdspartnere, herunder indgå i revisioner som gennemføres af Rigsrevisionen.

Derudover vil dine hovedopgaver bestå af:

 • rådgive og medvirke til arbejdet med at skabe og herefter drive en risikobaseret tilgang
 • rådgive og medvirke til implementering af effektive kontroller inden for adgangsstyring
 • udarbejde notater, præsentationer, rapporter mv.
 • skabe overblik over brugeradgange og rettigheder på tværs af flere systemkomplekser
 • analysere og dokumentere arbejdsgange og processer eks. til funktionsadskillelse
 • medvirke til forslag til procesoptimering indenfor adgangsstyring og kontroller på adgangsstyringsområdet
 • medvirke til risikovurderinger og risikoanalyser for rettigheder og roller på tværs af systemer.

Den skriftlige formidling er vigtig, og derfor er det lige dig at kunne formidle svære emner og visualisere processer og arbejdsgange på en forståelig måde til både interne og eksterne interessenter. Vi leder efter dig, som har et stort personligt drive og tager ansvar for at dine opgaver kommer helt i mål.

Analytisk stærk og procesorienteret compliance medarbejder

Vi ser gerne, at du har en længerevarende uddannelse, og at du har et par års erfaring inden for risk, compliance og/eller sikkerhed.

Det er en fordel, hvis du:

 • formår at sætte dig ind i teknisk komplekse områder og videreformidle på skrift
 • har kendskab til ISO27001/2
 • har blik for både det tekniske og forretningsmæssige perspektiv samt har forståelse for den strategiske kontekst
 • er analytisk stærk
 • procesorienteret med øje for at inddrage de rette kompetencer til at løse problemstillinger
 • trives med at samarbejde med kolleger med mange forskellige fagkompetencer
 • tager individuelt ejerskab af opgaver, du tager ansvar og du får afsluttet dine opgaver.

Din nye arbejdsplads

Vores kontor er uformelt, dynamisk og sparrende. Vi har fokus på trivsel og personlig udvikling i en hverdag med højt fagligt niveau og interessante opgaver, der løfter vigtige samfundsmæssige kritiske opgaver.

”Vores kontor er nyt, og derfor kan vi sammen bygge det op. Min vision er, at det skal være let at gøre det rigtige,” siger kontorchef Suzette Wagner og fortsætter, ”det komplekse arbejde vi har med at gøre, gør at vi bruger tid på at indarbejde vores læring og forbedre vores daglige arbejde og hele tiden blive dygtigere, både hver især, men i den grad også som team.”

Kontakt og ansættelsesvilkår

Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest d. 09.10.2022. Der afholdes samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Suzette Wagner på telefonnummer +45 72 37 31 90.

I forbindelse med ansættelsessamtalerne kan der blive anvendt test. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg - tæt på Flintholm Station.

Udviklings- og forenklingsstyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen  

’Vi sikrer velfungerende it-løsninger, så den samlede Skatteforvaltning kan løse sin opgave’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er en tværfaglig styrelse og har til opgave at udvikle, drifte og vedligeholde nye og eksisterende it-systemer i Skatteforvaltningen, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive.

Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

 Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Gem job