IT-teamleder med solid ud­vik­ler­bag­grund


Hos DSV Road Control Tower er IT selve kernen, der muliggør vores kunders komplekse logistikprocesser.

Ingen IT, ingen logistik

DSV Road Control Tower er vores europæiske ”kontroltårn” placeret i DSV Road Horsens, som servicerer større danske og internationale kunder. Funktionen udfører en lang række omfattende og komplekse transportopgaver på tværs af hele Europa. Det kræver stærke IT-systemer og værktøjer, der muliggør alt fra ordrehåndtering til fakturering og alt derimellem. Vi vokser meget kraftigt, og der er brug for dig nu.

I Horsens bliver du en del af vores Control Tower Support-funktion med 15 dygtige kolleger, der gør det hele muligt. Vi står for at udvikle og understøtte IT-løsninger – og som medlem af funktionen er du med til lige netop dette. Funktionen er kendetegnet ved godt samarbejde på tværs af profiler og et stærkt sammenhold.

Er du den rette profil, kan du blive leder af udviklingsteamet.

Udvikl, implementer, og bidrag med egne ideer

Sammen med dine kolleger er du med til at styre udviklingen og understøtte:

  • Procesautomatisering via VBA-programmering, SQL og andre værktøjer
  • Optimering af nuværende script og robotløsninger
  • Cargolink som Transport Management System (TMS)
  • Implementering af nyt TMS og Control Tower platform.

Udviklilngsteamet supporterer procesoptimeringen af Control Tower operationen primært gennem VBA-programmering mod CargoLink og SQL-databaser og er med til at løse meget forskelligartede problemstillinger i forbindelse med IT-løsningerne. Din stilling er derfor præget af tæt samarbejde med operationelle kollegaer i Control Tower for at finde den bedste løsning i et dynamisk miljø.

Teamledelse og samarbejde med IT

Som team-leder kan du:

  • Fordele ressourcer og følge op på opgaver og projekter.
  • Gennem din ledelse og tekniske viden løfte hele teamet.
  • Afstemme rammerne for vores IT-arkitektur/miljø i samarbejde med DSV IT og Compliance
  • Levere løsninger fra ide/opgave over design, udvikling, test, implementering til drift og support.

For at komme i betragtning til stillingen, er det vigtigt, at du har en relevant uddannelse, gerne bachelor- / kandidatniveau og konkret programmeringserfaring (VBA, SQL eller lignende).

Erfaring med Cargolink, CargoWise eller andre TMS-systemer er en væsentlig fordel, men ikke et krav.

Du trives godt med samarbejde og skal være flydende i dansk og engelsk. Vi forventer, at du selv kan strukturere og udføre opgaver/projekter med fokus på kvalitet og detaljer. Som en del af en funktion i forandring, er du klar til at kaste dig ud i nye opgaver, når ændringer banker på døren.

Du får dygtige kolleger, der står klar til at hjælpe dig godt på vej.

Kunne du tænke dig at vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Kristian Gjesager på +45 79 29 71 53 / +45 25 37 92 13. Vi behandler ansøgninger løbende, så send din ansøgning via linket hurtigst muligt.


DSV - Global Transport and Logistics

DSV er en dynamisk arbejdsplads med fokus på inklusion og diversitet. Vi driver vores forretning med integritet og respekt for individets værdighed og rettigheder i alle lande og kulturer. DSV er en af verdens førende transport- og logistikvirksomheder. Som medarbejder i DSV vil du blive en del af et team på 75.000 dygtige kolleger i over 90 lande, der alle arbejder dedikeret med at levere gode kundeoplevelser og service på højt niveau. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig fremtid for vores branche, og vi har forpligtet os til at drive vores forretning på naturens præmisser.

Hos DSV tror vi på samarbejde og respekt, og vi ønsker at tiltrække, motivere og fastholde dygtige medarbejdere. Hvis du har drive og talent og har lyst til at være en del en alsidig virksomhed i vækst, så giver vi dig muligheden for at udvikle dit potentiale og sætte fart på din karriere.

Læs mere på dsv.com og følg os på LinkedInFacebook og Twitter.

Gem job