Full-stack Udvikler


Har du lyst til at blive en del af Bellcom, hvor vi hver eneste dag arbejder og bidrager til en nemmere fremtid for os alle igennem intelligente IT-løsninger i Open Source -regi?

I denne spændende stilling bliver du nemlig en vigtig person i holdets succes, hvor din viden og kompetencer kommer rigtigt i spil og hvor du gør den digitale hverdag nemmere for både kommunale og privatansatte medarbejdere.
Vil du ligeledes gerne have en god balance mellem privatliv og arbejdsliv, hvor du får gode muligheder for både at arbejde fleksibelt og mulighed for at arbejde hjemmefra op til 3 dage om ugen? Så læs videre..

Vi er et stærkt udviklingsteam fyldt med faglighed, læring og sparring

Kom og vær med i vores dygtige udviklingsteam. Her arbejder vi i agile udviklingsforløb, hvor der arbejdes med både idéoplæg, udvikling, test, dokumentation og produktion af løsninger.

Vores projekter består typisk af et miks af responsiv front end, avancerede integrationer, ”bug-fixing”, estimering og arkitektur af ”high performance” på web og mobilplatforme. Din hverdag vil også bestå i udvikling på Drupal-platformen.

Derudover vil der være andre opgaver forbundet med virksomhedens drift og vedligehold.
Vi benytter teknologier som: Apache, puppet, nginx, mysql, docker, elasticsearch, logstash, bind, ssh, varnish, exim, postfix m.fl.

Vi benytter stand-up møder på kontoret og Skype og onlinemøder, når vi arbejder hjemmefra, så vi hele tiden har mulighed for at sparre og hjælpe hinanden.

Vi håber, at det er lige dig vi søger

  • Du er PHP/Drupal Udvikler, der allerede har nogle års erfaring. Eller at du har lyst til at blive oplært i brugen af Drupal-platformen, hvis du ikke i forvejen har erfaring hermed.
  • Om du har den ene eller anden IT-uddannelse, er knap så vigtig, men du ønsker at lære nyt og webudvikling er omdrejningspunktet i din hverdag.
  • Du er rutineret i at arbejde med CMS-platforme, JavaScript og HTML/CSS.
  • Ligeledes er du god til systemarkitektur i webbaserede løsninger. Du kan omsætte ideér til tekniske løsninger.
  • Du har praktisk erfaring med PHP-biblioteker, frameworks, værktøjer og versionstyring (vi bruger Git).
  • Du er veldreven i at benytte Open Source og er vant til at holde dig opdateret.
  • Ligeledes er det et plus, hvis du har arbejdet med kvalitetssikring ved brug af tekniske tests.

Som person er du løsningsorienteret og konstant på jagt efter nye optimale måder at løse dine opgaver på.
Du er selvkørende, men det er vigtigt, at du også trives med at være en del af et team og indgå i et samarbejde. Parametrene sparring, gensidig respekt og tillid er helt naturlige for dig, og du driver dine egne eller hjælper teamet med at drive opgaverne i mål. Du har ligeledes god forståelse for kundernes behov. Du kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt og du har lyst til at blive en del af Bellcoms hyggelige fællesskab.

Vi er Bellcom

Vi, Bellcom er en IT konsulentvirksomhed, som har rødder tilbage til 1998 og vi har fra starten fokuseret og baseret vores virke på Open Source software. Vores primære forretningsområder omhandler udvikling, hosting og support og vi er en sund virksomhed i fremdrift og vækst.

Vi udvikler digitale løsninger til web, mobil og back-end systemer. Vi hoster og drifter selv løsningerne i vores eget servercenter.

Størstedelen af vores kunder er kommuner og vi er dybt involveret i kommunernes fælles samarbejde og er engageret som leverandør i organiserede fællesskaber. Herudover har vi en lang række af spændende og faste kunder i Danmark fra de største virksomheder til mindre organisationer på tværs af brancher.

Vi har kontor i Kolding, hvor du bliver en del af et team bestående af 10 personer. Vi har endvidere et søsterselskab i Estland som vi samarbejder med.

Kom med om bord

Vi kan tilbyde en rummelig og meget fleksibel arbejdsplads, der er lille nok til, at du får masser af indflydelse, men i et miljø der er stort nok til, at du får mulighed for at udnytte dine kompetencer fuldt ud.

Gode idéer er velkomne og her er sjældent langt fra tanke til handling. Du får et hyggeligt arbejdsmiljø præget af høj faglighed, innovativ tankegang og et godt sammenhold, hvor der også er plads til grin og jokes, og hvor der løbende laves sjove og spændende events.

Lønnen fastsættes efter dine kvalifikationer, uddannelse og erfaring. Du får alle arbejdsredskaber stillet til rådighed og får masser af medarbejdergoder såsom sundhedsforsikring, pensionsordning, telefon-, frokost- , frugt-, bredbånd- og massageordning.

Sådan ansøger du                     

Send blot dit CV via e-mail til HR@bellcom.dk. Supplerende oplysninger og uddybelse kan vi tage til en evt. samtale. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 70 26 00 85.

Der vil i forbindelse med ansættelsessamtalerne blive brugt test. Forud for ansættelsen vil der blive indhentet straffeattest og referencer iht. vores ISAE3000 revisionserklæring.

Vi afholder løbende samtaler, og vi slår hurtigt til, når den rigtige kandidat er fundet, så hold dig endelig ikke tilbage og skynd dig at søg! Vi glæder os til at høre fra dig!

Seneste ansøgningsfrist: 20. oktober 2022.

Gem job