Her er en åben dør til den nys­ger­ri­ge Business Analyst med indsigt i rå­d­giv­nings­pro­ces­ser­ne i bankernes pri­vat­kun­de segment


Do you want to join a leading fintech company?

Her er en åben dør til den nysgerrige Business Analyst med indsigt i rådgivningsprocesserne i bankernes privatkunde segment

Den gode bankoplevelse handler om nærvær og relevant, personlig rådgivning. Og så selvfølgelig en robust, stærk og effektiv IT-platform. SDC har siden 1963 hjulpet mere end 100 små og store pengeinstitutter fra hele Norden med at skabe sammenhængskraft mellem IT og forretning og udvikle de bedste løsninger, i tæt samarbejde med vores kunder.

Som Business Analyst hos SDC er fokus på kunderejsen derfor dit mantra. Du har et skarpt øje for hvordan behov og løsninger hænger sammen og tænker altid i benefits og målgrupper og kan navigere i en kompleks løsning, med et holistisk overblik over end-to-end-processerne. Kendskab til BPMN til brug for procestegninger er vigtigt, ligesom en intuitiv forståelse for systemlandskaber og IT giver dig et godt afsæt i jobbet.

Lad os komme til sagen. Din karriere. Vi er nemlig altid på udkig efter de skarpeste knive i skuffen når det kommer til Business Analysts, der brænder for det finansielle. Nogen, der kan være med til at bryde opgaver ned i delleverancer (med en agil udviklingstankegang), kan estimere opgaver og opbygge og vedligeholde projekt back loggen sammen med et hav af kompetente kolleger. Du får lov at arbejde med demoer og hverdagen byder på masser af kontakt til kunder og underleverandør.

Du får ikke en detaljeret jobbeskrivelse her. Den tager vi senere. Vi åbner bare døren for dig, der er bidt af rådgivningsprocesserne i bankernes privatkunde segment og har lyst til at arbejde hos SDC. En mulighed for at komme ind i maskinrummet med et fællesskab af mere end 100 nordiske banker.

Hvis du ikke kender SDC i forvejen, så får du lige en indflyvning i overskrifter:

Her er gode kolleger, gode vilkår og fleksible rammer. Du får et udfordrende og spændende job med fokus på personlig og faglig udvikling. Vi er stolte af det gode samarbejdsklima med tæt ledelsesmæssig og kollegial sparring samt plads til initiativ og kreativitet. Og så naturligvis fleksible arbejdsforhold og en attraktiv lønpakke med en masse goder, fx 7 ugers ferie.

Tag fat i Jan, der Teamlead i Advisory and Sales Banking, hvis du er blevet nysgerrig efter at vide mere. Du kan fange ham på mail (JDA@sdc.dk) eller telefon (3148 1580.) Du kan også sende os dit CV – og så hører du fra os igen, lige så snart vi har kigget på det.

A bit about SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

Gem job