Systemad­mi­ni­stra­tor – Office365/Azure til C WorldWide


& friends cph søger en Systemadministrator for C WorldWide, der udvider deres infrastrukturteam, fra 3 til 4 personer.

Hvad kan du?

Vi forventer, at du er stærk i disciplinerne:

  • Generel Microsoft server/netværkadministration
  • Office365-administration
  • Azure administration, især med fokus på anvendelse af:
    Infrastructure as Code
    Azure DevOps

Vi forventer du har erfaring med:

  • Firewalls (Barracuda), netværkshardware (Dell), VPN (Azure VWAN VPN/Barracuda)

Certificeringer i de ovenstående discipliner er et plus, men ikke et krav.
Interesse for, eller erfaring med informationssikkerhed vil være et stort plus.
C WorldWide sigter på at blive ISO27001 certificeret ved udgangen af 2023.

Hvem er du?

Brugersupport er en del af jobbet; så hvis du er typen, som gerne vil gemme dig på dit kontor, er dette måske ikke jobbet for dig. Du kommer til at have kontakt med mennesker på tværs af virksomheden fra hele Skandinavien og længere væk. Du har gode sociale evner og nogle gange en smule tålmodighed.

Du har 3-5 års erfaring fra en tilsvarende stilling, men hvis du oplever, at du passer til profilen og ikke lige passer i den ramme, skal du ikke holde dig tilbage.

IT-afdelingen i C WorldWide

IT-afdelingen i C WorldWide understøtter forretningens kontorer i København, Stockholm, Oslo og Luxembourg. Afdelingen består af et udvikler-team på 4 personer, og et infrastruktur-team på 3 personer. Infrastruktur-teamet tager sig af drift og vedligehold af C WorldWides netværk, servere, Office 365 og Azure miljøer samt brugersupport.

C WorldWide har i 2022 migreret hele miljøet fra datacenter til Azure public cloud. De er hovedsagligt Microsoftbaseret og sætter en ære i at holde sig opdateret på teknologier, versioner og platforme.

Hvad får du ud af det?

Dygtige og gode kollegaer, gode faciliteter, interessant og varieret arbejde. Aflønning der modsvarer dine kvalifikationer. Gode mulighed for uddannelse og certificeringer.

Arbejdet foregår primært fra C WorldWides kontor i København Ø., men hjemmearbejde er muligt i rimeligt omfang.


Om C WorldWide

C WorldWide Asset Management Fondsmæglerselskab A/S er en fokuseret og uafhængig kapitalforvalter med en formue under forvaltning på 167 mia. DKK ved udgangen af 2021. Der er i alt 90 medarbejdere ansat i C WorldWide i Danmark, som omfatter et fondsmæglerselskab, et investeringsforvaltningsselskab og holdingselskaber. Vores mål er at levere konsistent, langsigtet vækst til vores kunder gennem aktive investeringer i børsnoterede aktier på globale børser. Vores kunder er professionelle og institutionelle kunder fra hele verden, som stiller høje krav til resultater, serviceniveau og kvalitet. Som aktiv investor tager vi vores ansvar seriøst og arbejder for at påvirke de virksomheder, vi investerer i, i en mere ansvarlig retning – både på lokalt og globalt plan.

Vi er stolte underskrivere af UN Global Compact og har været PRI-underskrivere siden 2012. For os er god virksomhedsledelse og samfundsansvar vigtigt. Som virksomhed søger vi et arbejdsmiljø forankret i en stærk kultur af selvstændighed, medarbejderekspertise og trivsel. Vi ønsker at bidrage til mere mangfoldighed inden for kapitalforvaltning og opfordrer derfor ansøgere med alle baggrunde til at søge stillingen.

Se mere på www.cworldwide.com

Gem job