Stra­te­gisk For­ret­nings­ud­vik­ler til Kom­merci­el Strategi

Kan du se dig selv arbejde med strategisk forretningsudvikling fra øverste hylde i den finansielle sektor? Er du udstyret med en kommerciel værktøjskasse, du kan sætte i spil i PFA? Som strategisk forretningsudvikler i PFA skal du være med til at udvikle nye koncepter til PFA’s kunder samtidig med, at du sætter kurs mod en karriere med mere mening og mange muligheder.

Du skal være med til at give PFA’s kommercielle dagsorden vinger

Du bliver en del af Kommerciel Strategi & Eksekvering, der har ansvar for den strategiske udvikling af PFA’s nye værditilbud og koncepter på tværs af Kunde & Service. Teamet har fokus på at sikre, at vi som del af et kundeejet selskab, leverer på vores brandløfte ”Mere til dig”. Vi sætter den strategiske retning for PFA’s arbejde med privatkunder, segmentering, værditilbud, kundeoplevelse og koncepter. Som strategisk forretningsudvikler får du en nøglerolle i at udvikle og koordinere konceptudviklingen på tværs af alle kundevendte funktioner. Du kan se frem til en spændende hverdag med mange muligheder, opgaver og interessenter.

Dine nøgleopgaver er at:

 • skabe kommerciel værdi ved at koordinere projekter og initiativer på tværs af PFA’s kundevendte funktioner
 • identificere potentielle kommercielle muligheder, afstemme behovene og føre dem ud i livet, herunder stå for implementering og lancering internt i PFA
 • understøtte de kundevendte forretningsområder med projektudvikling og -eksekvering
 • sikre sammenhæng fra projekter til eksterne og vores online kanaler
 • sikre involvering af og opbakning hos teamets primære interessenter
 • tage ansvar for den samlede kundeoplevelse på tværs, sammen med de involverede forretningsområder.

”Vi leder efter en dygtig og kreativ strategisk forretningsudvikler, der skal være med til at udvikle spændende koncepter og værditilbud til PFA’s kunder. Du får massiv indflydelse på PFA, vores kommercielle dagsorden og kunder samt indsigt i kerneforretningen og masser af fremtidsmuligheder,” siger Ralf Jannick Lundby Nielsen, der er leder af Kommerciel Strategi & Eksekvering.

Du tænker kommercielt, strategisk og kreativt

Vi søger dig, der:

 • favner den strategiske, kommercielle og operationelle dagsorden, der relaterer sig til at koordinere forandringsledelse, konceptudvikling og implementering
 • har mindst fire års erfaring med tilsvarende opgaver
 • har viden om den finansielle sektor og kommer med en relevant baggrund som fx konsulent, fra et pengeinstitut, forretningsudvikling, marketing eller tilsvarende
 • er målrettet og imødekommende, og du kan effektivt skabe kommercielle resultater for PFA – og værdi for vores kunder
 • er god til at opbygge netværk på tværs af forskellige dele af organisationen
 • arbejder struktureret, men altid med blik for nye ideer og muligheder
 • har evner for storytelling, hvor du får oversat komplekse processer og teknologi til enkle løsninger og lækkert design.

Du bliver en del af et hold med stort netværk

Du får 15 dygtige kolleger som dit nærmeste netværk i teamet, og ellers får du en stor kontaktflade til andre dele af PFA. 

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder. 

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 28. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ralf Jannick Lundby Nielsen, der er leder af Kommerciel Strategi & Eksekvering, på tlf.: 21600984. 

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job