Leder til Analyse og Kun­de­ind­sig­ter

Har du moderne ledelse i årerne og data på nethinden? Kan du se dig selv lede en tværgående funktion i PFA, der rådgiver vores kundevendte funktioner og administration? Som leder af Analyse & Kundeindsigter i PFA, tager du skridtet ind i en lederkarriere, hvor opgaven er at sikre datadrevne kundeindsigter på tværs af PFA’s driftsorganisation og kundevendte funktioner til gavn for vores kunder.

Du skal kombinere din viden om ledelse og data og skabe værdi for PFA’s kunder

Du bliver leder af teamet Analyse & Kundeindsigter, der har ni engagerede medarbejdere, hvoraf to er studentermedhjælpere. Teamet er del af området Forretningsudvikling og Kommerciel Support, der støtter og koordinerer PFA’s kommercielle dagsorden i at sikre bedst mulig service til vores mange kunder. Sammen med dit team skal du sikre, at de mange interne kunder, vi understøtter, har de værktøjer, indsigter og rapporteringer, de skal bruge for at udvikle deres område effektivt. Analyse & Kundeindsigter spiller en væsentlig rolle som rådgiver inden for data og sparring om, hvordan data kan omsættes til værdifulde kundeindsigter. Som leder får du ansvar for at sikre en fortsat stabil drift og kvalitet i leverancerne til de interne kunder, samtidig med at du understøtter og udvikler teamets vedblivende ønske om at være en påskønnet sparringspartner i PFA’s forskellige forretningsområder.

Dine nøgleopgaver er at:

 • fortsætte udviklingen af et engageret team, der har fokus på forretningsmæssige resultater og indtager en værdifuld position som rådgiver for vores samarbejdspartnere
 • sikre leverancerne af relevante kundeindsigter
 • udvikle teammedlemmer ved at motivere, nytænke, give sparring til opgaver og sætte retning
 • afstemme mål, prioriteter, forventninger og behov hos de forretningsenheder, vi understøtter og skaber værdi for
 • sikre stabile dataleverancer og fjerne de forhindringer, der står i vejen
 • sikre analyser og kundeindsigter – blandt andet som grundlag for strategiske beslutninger samt leadgenerering og kundetilfredshedsundersøgelser.

”Vi leder efter en moderne leder, der vil arbejde med cutting edge viden om datadrevne kundeindsigter og ledelse på samme tid. Du kommer tæt på PFA’s beslutningsprocesser og direktørlag, og her er plads til at du nytænker og bringer fakta og data med til bordet, når vi diskuterer forretningsmuligheder for PFA,” siger Ralf Jannick Lundby Nielsen, der er chef for Kommerciel Udvikling & Analyse i PFA.

Du kan lede og lave koblingen fra data til muligheder

Vi søger dig, der:

 • med data og kundeindsigter kan vise vejen og retningen for PFA’s kommercielle udvikling
 • har ledelseserfaring, sætter mennesker over processer og formår at skabe resultater ved at delegere ansvar og frigøre menneskers potentiale
 • er tillidsvækkende, indlevende og imødekommende og dermed engageret kan sætte dig ind i andres problemstillinger
 • har fornemmelse for, hvad der er trenden og behovene hos vores kunder
 • har arbejdet med kundeindsigter og strategisk analyse
 • orienterer dig på tværs af hele PFA’s forretning – du starter i helikopteren og tager gerne taktstokken
 • har erfaring med at lave kundeindsigter og gerne erfaring med programmer inden for datamodellering, som fx SQL, R, Tableau og Power BI
 • kender PFA’s forretning eller andre dele af den finansielle sektor – eller du er interesseret i at lære branchen at kende.

Dit nye team har en uformel og humoristisk omgangstone

Analyse & Kundeindsigter indgår i direktørområdet Forretningsudvikling og Kommerciel Support. Teamet består af ni engagerede og dygtige kollegaer, der har det godt sammen. Der er frie rammer og godt humør i teamet, hvor vores interne kunder altid møder kvalificerede og hjælpsomme mennesker. Vi arbejder med en høj grad af selvorganisering, uddelegering og frihed under ansvar, fordi vi ved, at dygtige mennesker trives bedst med selv at have ansvaret for leverancer og planlægning af opgaverne.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder. 

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning senest den 28. september 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommerciel Udvikling & Analyse, Ralf Jannick Lundby Nielsen, på tlf.: 21600984.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job