It-spe­ci­a­li­ster, der vil gøre en forskel for frem­ti­dens ar­bejds­mar­ked

Vil du benytte dine it-kompetencer til at fremme arbejdsmiljøet i Danmark? Skal du være med til at geare Arbejdstilsynet til fremtiden og understøtte vores ambition om ”Et sikkert og sundt arbejdsliv for alle”?

Vi tilbyder spændende opgaver inden for forretningsmæssig udvikling og konfiguration af vores systemer, som understøtter de tilsynsførendes arbejde, udvikling og sikring af datatransport mellem systemer Vi er et ambitiøst og professionelt kontor, der også sætter pris på en uformel omgangstone og har det sjov sammen.

Så har du flair for it og kan omsætte forretningsbehov til kode og logik i systemerne, så læs endelig videre!

It-udvikling af stort digitaliseringsprogram i agilt setup

Arbejdstilsynet er midt i en omfattende modernisering af vores systemlandskab, som rækker et par år ud i fremtiden.

Vi er i gang med en omfattende forretningsudvikling, der betyder at vi skal udvikle vores systemer, der understøtter vores tilsyn og sagsbehandling, hvor nye datamodeller udgør fundamentet for en styrkelse af de interne arbejdsgange i Arbejdstilsynet. Det gælder også Arbejdstilsynets afgørelser og kommunikation, som skal forenkles og moderniseres på tværs af systemerne.

Digitalisering og Data er også med til at varetage den virksomhedsrettede selvbetjeningsløsning, der skal sikre, at alle virksomheder i Danmark har lige adgang til en intuitiv og fair behandling af deres sager med Arbejdstilsynet, og hvor de samtidig kan finde viden og inspiration om arbejdsmiljø.

Arbejdstilsynets plan er at hjemtage yderligere it-opgaver og sikre, at det nye systemlandskab i langt højere grad kan vedligeholdes og videreudvikles på en dynamisk måde.

Vi søger derfor en række nye kolleger, og leder foruden it-specialister, også efter testere, som du kan læse mere om her.

Som it-specialist skal du arbejde med konfiguration i nogle af vores systemer – det kan være vores Masterdataservice (MDS) og Inrule, som er ”regelmotorer”. Der kan også være opgaver med arbejde med at bygge og vedligeholde API´er i et nyt værktøj. Dette sker i samarbejde med vores øvrige dygtige medarbejdere i det team, du placeres i. Arbejdstilsynets mål er at tilpasse vores systemer dynamisk, så de leverer på de vigtigste forretningsbehov.

Et kontor med plads til alle

Digitalisering og Data er allerede et stort kontor, og medarbejderne spænder bredt – både når det kommer til kompetencer og uddannelsesmæssig baggrund og erfaring. Der er derfor plads til dig, selvom du måske ikke er så langt i din karriere – og også hvis du har flere års erfaring, som du har lyst til sætte i spil. 

Vi holder et højt fagligt niveau og går op i, at de løsninger, vi laver, er holdbare, anvendelige og på bedste vis understøtter Arbejdstilsynets ambition om et sikkert og sundt arbejdsliv for alle. Vi går op i at være gode kolleger, hjælpe hinanden og nå målet i fællesskab – imens vi har det sjovt.

Fleksibilitet er vigtigt for os. Det gælder både mulighederne for at arbejde hjemme og på kontoret. Men det gælder også opgaverne. Fordi systemlandskabet er stort og komplekst, er der altid nye muligheder for at lære nyt og få nye roller.

Her vil du have gode muligheder for at udvikle dig i et stærkt fagligt fællesskab. Det er vigtigt for os, at vi finder den rigtige vej for dig. Du kan læse mere om Digitalisering og Data her.

Og du kan læse om Kristine, Niels og Morten og deres oplevelser af arbejdet i Digitalisering og Data på disse opslag på LinkedIn:

https://www.linkedin.com/posts/arbejdstilsynet_vi-har-store-visioner-og-mod-til-at-g%C3%A5-nye-activity-6888841174749110272-M3Sb

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6877604080928272384/

https://lnkd.in/gtF3wkCr

Bliv vores nye kollega

Vi forestiller os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund inden for it. Du har kendskab til at arbejde med agil it-udvikling, og hvis ikke, så har du lysten til at lære det. Du har teknisk flair og måske har du også erfaring med at bygge og vedligeholde API´er. Vi ser også gerne, at du er interesseret i at arbejde med versionsstyring igennem branches og repositories.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er analytisk og kan nedbryde forretningslogikker til konkrete regler, som kan implementeres
  • Har lyst til at arbejde på et område med mange afhængigheder
  • Er interesseret i at være med til at drive en modernisering fremad
  • Nysgerrig på, hvordan dine evner kan bringes spil
  • Mod på at arbejde i et tværfagligt miljø.

Vi finder løsninger sammen

Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv. Det drejer sig om dit, mit og alle andres. I Arbejdstilsynet er der fokus på den virkelighed, som lige nu og her møder arbejdsgivere og arbejdstagere, men samtidig skal vi være klar til den fremtid, der kommer. Derfor er Arbejdstilsynet i gang med at modernisere og forretningsudvikle, så forandringer kan mødes lige på og tages i opløbet. Løsninger på de udfordringer findes i fællesskab og på tværs af fagligheder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingerne er faste fuldtidsstillinger. Vi vil gerne have, at du starter den 1. december 2022 eller hurtigst muligt derefter.

Hvis du har en akademisk uddannelse bliver du ansat som akademisk medarbejder, fuldmægtig eller specialkonsulent efter overenskomsten for akademikere i staten. Hvis du ikke er akademiker, bliver du ansat som it-medarbejder efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Spørgsmål og ansøgning

Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Allan Kjær Andersen på telefon 7220 9113 og Kirsten Brink på telefon 7220 8601.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via linket senest torsdag den 6. oktober kl 12.00.

Vi forventer at holde samtaler løbende og vil holde de sidste samtaler i uge 41, så send os din ansøgning snarest muligt.

Gem job

Arbejdstilsynet
Publiceret: 22. september 2022

Arbejdssted

Location København