Senior NAV Analyst

Vil du tæt på nogle af de vigtige strategiske initiativer i PFA Asset Management og foretage de NAV-beregninger, som både PFA’s forretning og investeringskunder er afhængige af? Vil du lære branchen at kende fra det bedste udsigtspunkt? Som Senior Analyst i PFA får du plads til at udvikle dig fagligt og personligt i et godt team.

Du skal være med til at sikre kvalitet i den daglige NAV-beregning

Du bliver en del af Prices, NAV & Data Solutions-teamet i PFA Asset Management. PFA Asset Management er en del af PFA Koncernen og forvalter aktiver for mere end 600 milliarder kroner. Vores mål er at skabe mest mulig værdi til kunderne. Teamet står for at håndtere markedsdata, foretage NAV-beregning og intern rapportering samt opbygge en velfungerende dataplatform for PFA Asset Management. Du kan se frem til et job, hvor du får en central rolle i at sikre stabil drift og løbende bliver involveret i tværfaglige aktiviteter. Desuden skal du være med til at optimere processer og værktøjer i teamet. Dine arbejdsopgaver medfører et tæt samarbejde med kolleger på tværs af PFA Asset Management og en række øvrige interne interessenter.

Dine nøgleopgaver er at:

 • indgå i daglig drift af NAV-beregninger
 • guide forretningen i spørgsmål om NAV-beregningen fra kolleger på tværs af PFA Asset Management
 • indgå i test og være drivkraft i tværgående strategiske projekter
 • udvikle og automatisere processer i driften.

”Hvis du bliver vores nye senior analyst, får du et job, hvor du involverer dig med kolleger og interessenter på tværs af PFA Asset Management. Du indgår i projekter, er med til at sikre den daglige drift af et komplekst setup af NAV beregninger og optimere teamets processer. Sidst, men ikke mindst, bliver du en del af et meget velfungerende team, hvor vi støtter og interesserer os for hinanden,” siger Kasper Weinberger, der er Head of Prices, NAV & Data Solutions i PFA Asset Management.

Du har analytiske evner og kan arbejde med drift og projektledelse

Vi søger dig, der:

 • har gennemført en relevant videregående økonomisk eller teknisk uddannelse og har erfaring fra en lignende stilling i den finansielle sektor
 • har teknisk interesse kombineret med interesse for forretningens mål og behov
 • har interesse i at indgå i tværgående projektarbejde og samarbejde med mange dele af en organisation
 • trives med daglige driftsopgaver og forstår, at værdikæden er afhængig af kvaliteter i leverancerne
 • bidrager med en struktureret, løsningsorientret og kvalitetsbevidst tilgang
 • er detaljeorienteret, analytisk og god til at udtænke nye ideer til løsninger og forbedringer og sadle om, når situationen kræver det
 • har erfaring med SimCorp Dimension – eller du er interesseret i at opbygge denne erfaring.

Dit nye team venter på dig

Prices, NAV & Data Solutions-teamet har 12 dygtige og engagerede medarbejdere. Sammenholdet og stemningen er god, og vi løser en række spændende opgaver, som der er stor efterspørgsel på.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance-kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80% arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 9. oktober 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kasper Weinberger, Head of Prices, NAV & Data Solutions, på tlf.: 24 61 07 81.


En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job