Stu­den­ter­med­hjæl­per med flair for teknik og IT


Har du et stort servicegen og lyst til at være en del af et supportteam med mangeartede opgaver? Kan du lide at hjælpe andre?

Som studentermedhjælper i vores interne supportteam vil du komme til at udføre mange af de administrative opgaver, der opstår i hverdagen, som er et vigtigt led i at få den daglige drift til at køre effektivt. Arbejdssprogene er dansk og engelsk, og arbejdstiden bliver mellem 10-20 timer om ugen, med mulighed for tilpasning i forhold til eksaminer og store opgaver.

Banedanmark er i gang med danmarkshistoriens største jernbaneprojekt; udskiftningen af alle signalanlæg med en helt ny digital signalteknologi. I den forbindelse har vi oprettet en selvstændig programenhed – Signalprogrammet. Her arbejder en række dygtige og specialiserede medarbejdere i et internationalt miljø med flere nationaliteter i et kæmpestort og komplekst projekt. 

Mange forskellige administrative opgaver 

Du får et bredt kendskab til vores administrative IT-systemer, og jobbet byder på en alsidig hverdag, hvor du løser en lang række forskellige administrative opgaver. Dette indebærer, dokumenthåndtering i vores SharePoint, sagsbehandling i SAP og IT støtte når det driller.

Selvstændigt arbejdende student med gode engelskkundskaber 

Du skal være indskrevet på en mellemlang eller lang videregående uddannelse, eks. Data Science, Softwareudvikling, Cyber- og computerteknologi, datalogi eller anden videregående IT-uddannelse.   

Det falder dig naturligt at være hjælpsom og serviceminded. Og du formår at være positiv og åben i din kommunikation med mange forskellige typer af mennesker. 

Løn 

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/Stat, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Stillingen følger lønnen for HK-studerende, der er 129,97kr. i timen.

Ansøgning og kontakt 

Vil du vide mere, så kontakt Sektionschef Pia Maibritt Dyhr på 2383 5419. Send os dit CV og ansøgning samt dokumentation på, at du er indskrevet på en videregående uddannelse. Denne dokumentation er et krav for at kunne blive ansat i stillingen. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” og følger instruktionerne.


Vær med til noget stort i Banedanmark

I Banedanmark skaber vi forudsætningen for, at hundredtusindvis af danskere hver dag kan tage toget, og transport af mange tusind tons gods.

Lige nu bygger vi en helt ny attraktiv, grøn jernbane, mens vi holder den gamle kørende. Vi sætter strøm til banen, så der kan køre klimavenlige tog. Vi indsætter nye, digitale signalsystemer og bygger en højhastighedsbane til Europa. Og vi styrer togtrafikken og informerer om den på stationernes skærme og højtalere på fjernbanen.

Banedanmark er en styrelse under Transportministeriet med mere end 2.500 medarbejdere. Hovedkontoret ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele landet.

Vil du også være med til noget stort?

Gem job