Teamleder med passion for service og ud­dan­nel­se til IT Service i Koncern IT


Er du en erfaren personaleleder med flair og interesse for uddannelsesområdet? Så kom og bliv en del af IT Service. Hos os får du masser af udfordringer, stort ansvar, høj frihedsgrad, dejlige kollegaer og en fantastisk kultur, hvor vi sætter medarbejderne i højsædet.

Velkommen til Koncern IT

Du vil blive en del af Koncern IT, IT Service. Som teamleder hos os får du muligheden for at bygge videre på vores team Uddannelse & Superbrugerservice. Du refererer til enhedens IT Servicechef og vil blive en af afdelingens 5 teamledere med direkte personaleledelse for et team på 12 ud af afdelingens ca. 80 medarbejdere.

Med Koncern IT som arbejdsplads får du et stort ansvar og medbestemmelse. Der er højt til loftet, en uformel tone og mange dedikerede kollegaer. Du vil sammen med de andre teamledere indgå i en ledelsesgruppe, hvor der er rig mulighed for ledelsesmæssig sparring, da vi sætter en ære i at spille hinanden gode.

Som teamleder Philip Almbjerg siger om afdelingen: ”Som ny teamleder kan jeg være sikker på, at jeg altid kan få hjælp fra dygtige og hjælpsomme ledelseskollegaer. Jeg har mulighed for sparring og får plads til selv at påvirke fremdriften i teamet, jeg leder”.

Dit ansvar bliver at opbygge uddannelser indenfor Sundhedsplatformen, men også andre it-systemer

Du kommer til at spille en aktiv rolle i en travl afdeling, som er fagligt og socialt velfungerende. Du er en inspirerende leder, der formår at motivere, give plads og rum til fagligt dygtige medarbejdere. Vi sætter pris på et konstruktivt samarbejde og den gode stemning på tværs af afdelinger. Vi tror på frihed under ansvar, og vi arbejder med at motivere til høj selvledelse og ønsker derfor en leder, som understøtter denne vision.

Vi yder professionel service overfor Region Sjællands brugere. Og du bliver teamleder for Uddannelse & Superbrugerservice, der håndterer uddannelser, superbrugerorganisation, driftskommunikation og kursusadministration.

Du skal fortsætte den rejse, vi er på, og du skal forstå og motiveres af at skabe gode og effektive uddannelsesforløb, der fremmer forståelsen og brugen af it-systemer for forskellige faggrupper. Du bliver ansvarlig for den daglige driftskommunikation, koordinering af uddannelsesforløb og kursusadministration.

Det er afgørende for os, at der er en klar struktur og opgaveprioritering, der kan være med til at sikre fremdrift. Hovedparten af dine opgaver løses i tæt samarbejde med kollegaer på tværs af Koncern IT, med samarbejdspartnere i Region Sjælland, men også i tæt samarbejde med kollegaer i Region Hovedstaden. Det er derfor vigtigt, du vægter kommunikation, samarbejde og konstruktiv dialog højt og forstår vigtigheden af alles input til opgaveløsningen – du kan ikke løse din opgave uden.

Er du struktureret, og har du en motiverende ledelsesstil?

Du motiveres af at skabe værdi for it-brugere i deres daglige arbejde og i at være en tydelig og handlekraftig leder samt samarbejdspartner. Vi forestiller os, at du i dag er personaleleder og har en lederuddannelse.

Det er vigtigt for os, du skaber et overblik over teamets opgaver og kompetencer, og at du dermed har et skarpt blik for ressourcestyring. Du har erfaring med opbygning og udvikling af it-superbrugerorganisationer og uddannelse af slutbrugere i it-systemer. Ligeledes har du erfaring med identifikation af mulige systemforbedringer for at optimere brugernes anvendelse af it-systemer. Du forstår, hvordan digitalisering kan bringes ind i et uddannelsesforløb og samtidig have fokus på mennesket, der skal uddannes.

Som person ser du dig selv som en effektiv leder, og du forstår, hvad god service er kombineret med evnen til at være resultatorienteret. Du er respektfuld i din adfærd, og du kommer godt ud af det med andre. Du ønsker indflydelse og tør gå foran, og du er ikke bange for den nødvendige samtale. Du bliver ofte beskrevet som positiv, åben og assertiv i din kommunikation, og du er god til at skabe engagement omkring dig.

Vil du høre mere?

Der er ansøgningsfrist fredag den 28. oktober 2022. Vi forventer at holde samtaler i uge 44 og 46. Ansættelse forventes 1. januar 2023. Så send meget gerne din ansøgning til os. Vi har planlagt at bruge test mellem 1. og 2. samtale.

Skulle du have spørgsmål til stillingen eller Koncern IT generelt, er du velkommen til at kontakte IT Servicechef Pia Warming Fischer på mail pifi@regionsjaelland.dk eller på telefon 29 61 90 41.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn. Arbejdstid er 37 timer inkl. frokost med flekstidsordning, der er med til at sikre en fornuftig balance mellem arbejde og fritid.

Om Koncern IT

Koncern IT er Region Sjællands fælles it-organisation med ca. 430 medarbejdere. Vi leverer digitale løsninger til regionens virksomhedsområder og til regionens sygehuse.

Og vi er med vores supportorganisation placeret på regionens sygehuse tæt på mange af vores 19.000 brugere. Vi har et uformelt og udviklende arbejdsmiljø, og vi holder os ajour med trends og teknologiske fremtidsmuligheder og kombinerer det med løbende kompetenceudvikling.

Kontaktperson:

Navn: Pia Warming Fischer
Stilling: Funktionschef
E-mail: pifi@regionsjaelland.dk
Mobil: 29619041

Gem job

Region Sjælland
Publiceret: 26. september 2022

Arbejdssted

Location Ringsted