IT-ap­pli­ka­tions­spe­ci­a­list


Ønsker du at blive en del af en ny, dynamisk og spændende IT-afdeling på et af Danmarks største procesindustrianlæg? Er du klar til at blive en del af en nyetableret IT-afdeling, hvor fokus er på at levere et sikkert og pålideligt IT-landskab samt søge efter nye løsninger, der kan forbedre vores forretning. Nu har du muligheden for at blive en del af Kalundborg Refinery som vores IT-applikationsspecialist.

Hos Kalundborg Refinery er vores engagerede og kompetente medarbejdere den vigtigste årsag til, at raffinaderiet og terminalerne kan operere døgnet rundt hele året.

Vores nye IT-afdeling består af et team, som dækker alle nødvendige kompetencer inden for hovedområderne: IT-infrastruktur, SAP, applikationer og værktøjer til anlægsoptimering.

IT-afdelingen er ansvarlig for alle IT-systemer til kontor og anlægsoptimering, og i de kommende år vil fokus være på at optimere IT-landskabet, så det supporterer raffinaderiet og terminalerne på den bedst mulige måde.

Som en del af vores IT-applikationsteam får du chancen for at arbejde med vedligehold af vores applikationslandskab samt deltage i udviklingen af vores fremtidige strategi for applikationer.

Professionelle og tekniske kompetencer

Vi leder efter en kandidat med omfattende erfaring i udvikling og implementering af applikationer.

 • Solid erfaring med programmering (VB.NET, C++, VGL, SQL, PLSQL)
 • Erfaring med IP21 databaser vil være en fordel
 • Erfaring med applikationshåndtering
 • Erfaring med programmering (VB.NET, C++, VGL, SQL, PLSQL)
 • Viden om AI, ML og datamodellering

Relevant uddannelse er en fordel, men ikke en nødvendighed, da vi er mere fokuserede på din erfaring og vilje til at lære nyt.

Personlige kompetencer

Vi leder efter en kandidat, som har et stærkt ønske om at arbejde med applikationer. Samtidigt har du stor fokus på at løse problemer, og du stræber altid efter at levere de bedste løsninger til slutbrugerne.

 • Du er kreativ og åben over for nye muligheder, og du evner at opbygge gode relationer til slutbrugerne gennem præcis og konstruktiv kommunikation
 • Du er i stand til at planlægge og styre dit eget arbejde med minimal overvågning samt eskalere, når det er nødvendigt
 • Du evner at arbejde i teams, men samtidig er du nysgerrig og engageret i forhold til at lære nye ting og systemer.
 • Du har stor fokus på sikkerhed og kvalitet gennem en dedikeret, systematisk og analytisk måde at håndtere arbejdsopgaver på.

Hvorfor Kalundborg Refinery?

Kalundborg Refinery er et dansk energiselskab med mere end 360 engagerede medarbejdere. Raffinaderiet i Kalundborg er Danmarks største og bearbejder omkring 5,5 mio. tons råolie, kondensat og blandeprodukt hvert år. Udover raffinaderi, tank- og havneanlæg i Kalundborg omfatter virksomheden også produktterminaler i Hedehusene og Kalundborg, der udleverer benzin og olieprodukter til store dele af Sjælland.  

Hos Kalundborg raffinaderi er vi stolte af vores erfarne og innovative gruppe af medarbejdere bestående af fagfolk inden for mange specialer, f.eks. IT, teknisk, vedligehold, projekter, procesteknik og administration.

Derudover tilbyder vi:

 • Løn i henhold til kvalifikationer
 • Pensionsordning og sundhedsforsikring
 • Bonusordning

Vi har en lang historik og en unik kultur, som alle ansatte i Kalundborg raffinaderi har andel i.

Du kan læse mere om vores virksomhed på vores hjemmeside www.kalundborgrefinery.com.

Lyder det som noget for dig?

Ansøgningsfristen er søndag d. 16. oktober 2022.

Send din ansøgning samt CV via nedenstående link for at komme i betragtning. Vi vil løbende afholde samtaler.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Steffen Pedersen
IT Manager
+45 21 70 27 47

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Kalundborg Refinery A/S
Publiceret: 26. september 2022

Arbejdssted

Location Kalundborg