Windows drift­steknik­er


Føler du dig hjemme i et virtualiseret Windows Server miljø, og har du et generelt solidt fundament indenfor drift og vedligeholdelse af Microsoft servere og systemer? Trives du i et uformelt miljø, hvor det at tage ansvar er helt naturligt? Vil du også nyde godt af vores fleksible rammer for hjemmearbejde? Så vil jobbet som Windows driftstekniker hos DKTV være noget for dig.

Din hverdag vil være præget af variation og udfordringer i form af driftsrelaterede opgaver, hvor der er høje krav til sikkerhed, oppetid og stabilitet i virksomhedens it-løsninger.

Vi forventer at du har en uddannelse som datatekniker el.lign. og har et par års erfaring med drift af Windows Server, gerne i et Hyper-V virtualiseret miljø.

Vi ser også gerne at du har erfaring med Veeam backup og en skarp interesse for Powershell vil også være en stor fordel.

Opgaver

 • Sikre stabil drift af IT-systemer
 • Konfiguration, opsætning og vedligeholdelse af nye og eksisterende Windows servere på Hyper-V
 • Automatisering og optimering af driftsopgaver, gerne via Power Shell
 • Bistå ServiceDesk med 3rd line support

Kompetencer

 • Teamspiller, også mht. dokumentation
 • Ansvarsbevidst og kvalitetsbevidst
 • Flair for fejlsøgning
 • Solid erfaring med Windows Server (2008, 2012, 2016, 2019, 2002) på HyperV cluster
 • Gerne erfaring med AD og Exchange on-premise
 • Gerne ferm til Powershell og WSUS
 • Gerne erfaring med HP-hardware og Fortigate

Vi tilbyder

Vi har mange dygtige kollegaer, der glæder sig til at tage imod dig. Vi går meget op i, at alle skal føle sig som en del af holdet. Derfor er et godt arbejdsklima et vigtigt parameter for os. Vi tror på, at vi er stærkere sammen. Vi tilbyder løn og vilkår efter kvalifikationer og erfaringer. Send allerede din ansøgning i dag, da vi løbende indkalder til samtale. Stillingen ønsket besat snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT chef, Jesper Wistoft Nielsen på e-mail: jwni@DanskKabelTV.dk (evt. med forslag om hvornår du gerne vil ringes op).

Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund m.v. til at søge stillingen.

Kunne du tænke dig at vide mere om, hvordan det er at arbejde i DKTV, kan du klikke på dette link: Job & Karriere (dktv.dk)

DKTV er et selvstændigt aktieselskab i TDC-koncernen og har et tæt samarbejde med vores kolleger i TDC. Dermed har vi styrken til at finde de bedste løsninger og til at investere i den nyeste teknik, samtidig med at vi er lokalt repræsenteret på lokationer fordelt rundt i landet. Vi beskæftiger ca. 550 medarbejdere. DKTV er landsdækkende og betjener antenne-, bolig-, grundejerforeninger, hoteller, kommuner og regioner med rådgivning, etablering, drift og servicering indenfor fiber, bredbånd, sikring og elbil-ladestandere.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.

Kontaktperson: Jesper Wistoft Nielsen, jwni@DanskKabelTV.dk

Arbejdssted: Teglholmsgade 1, 2450 Kbh SV

Ansøgning: Brug linket herunder for at søge stillingen.

Gem job

DKTV
Publiceret: 7 November 2022

Arbejdssted

Location København