Backend Developer


Har du erfaring med C# og .NET? Vil du gerne udvikle i et Azure og Kubernetes miljø? Er du interesseret i backend-teknologier? Trives du med at tage ejerskab over det produkt, du udvikler? Så behøver du ikke lede længere, for så er du måske vores nye kollega.

Velkommen til Nuuday Mobile Partners

Vores IT-organisation består af to teams – Project & leverance og Infrastructure & Platform. Vi arbejder tæt sammen og er ansvarlige for udvikling, vedligeholdelse og drift af vores platform, der hoster mobilbrands. Vi står for udviklingen af alt fra afregning til kundesupport.

Vores hold består lige nu af 11 entusiastiske og talentfulde kolleger, der værdsætter et uformelt miljø med rum til personlig og professionel udvikling. Vi respekterer og understøtter hinanden. Vi håber, at du også er en teamplayer!

Vi er agile, og har et setup hvor alle kompetencer er samlet, således at backend, frontend og product owner sidder sammen.

Dine opgaver

Som softwareudvikler vil du blive en del af et tværfunktionelt Infrastructure & Platform team, der omfatter alt nødvendigt håndværk for at tage fuldt ejerskab af det produkt, du udvikler.

Vores platform er i øjeblikket baseret på ældre teknologier, bygget i Classic ASP - og ja, vi ved, at de for længst er forældet! Derfor er vi begyndt at bygge et helt nyt system baseret på en DevOps-tankegang og ved hjælp af de nyeste teknologier som .NET 6, Kubernetes, Microservices, Github Actions og Azure.

At nedbryde et ældre system og bygge et nyt fra bunden er en stor opgave, men det er en situation, vi betragter som en af de mest spændende, vi kan tænke på. Rejsen er kun lige begyndt, og vi har stadig meget at lære. Så hvis du vil begive dig ud på en transformationsrejse, der vil være udfordrende fra tid til anden, så kom med os.

Hvem er du?

  • Du elsker at kode og har solid erfaring med C# og .NET Core/6
  • Du har kendskab til Azure Cloud, certificeringer er et plus
  • Du har erfaring med SQL og databaser generelt
  • Du har arbejdet agilt før, eller er interesseret i at komme til det
  • Du har fokus på at skabe værdi for kunden!
  • Du er en holdspiller – vi arbejder tæt sammen, og lærer fra succeser og fejl

Vil du være med? Send din ansøgning

Deadline er 31/10-2022 – men vi holder samtaler løbende, så indsend gerne din ansøgning med det samme. Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Liliana Hajek på lilh@nuuday.dk, +45 23 65 20 80.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2022.

Kontaktperson: Liliana Hajek på lilh@nuuday.dk, +45 23 65 20 80.

Arbejdssted: Sletvej 30, Aarhus.

Gem job

Nuuday
Publiceret: 26. oktober 2022

Arbejdssted

Location Tranbjerg J