TV 2 søger pro­ces­o­ri­en­te­ret Data Steward


Brænder du for metadata og for at bidrage til brugervenlige oplevelser på digitale produkter? Har du erfaring med at optimere workflows og data-governance? Og har du interesse for programmer og TV-indhold? Så kan du meget vel være vores nye kollega på TV 2.

På TV 2 ønsker vi at fremtidssikre vores kommercielle public service-position ved at nå bredt ud og skabe gennemslagskraft i en forandret medievirkelighed. TV 2 PLAY er en hjørnesten i den mission, hvorfor vi ønsker at strukturere vores indhold på en måde, som gør det let af finde og afkode for brugerne.

Hertil søger vi en skarp og løsningsorienteret Data Steward, hvis primære opgave vil være at sikre kvaliteten af hovedsagelig program-metadata, som skaber grundlaget for den gode streaming-oplevelse.

Din rolle hos os

Som Data Steward vil dit hovedfokus være på governance og kvalitet relateret til metadata på tværs af afdelinger i huset. Derudover vil du være involveret i arbejdet med kategorisering af indhold samt begrebsmodeller. Rollen er procesorienteret og operationel helt ned på datapunkter og typer heraf.

Foruden løbende arbejde med kvalitet, vil det også være din opgave at opstarte og skabe klare retningslinjer og mål. Du vil få ansvar for facilitering og forankring af de konkrete governance-indsatser i huset

Din base vil være i TV 2 Plan & Publicering, men du vil arbejde bredt med at bringe udfordringerne frem i lyset og forankre løsningsprocessen.

Dine opgaver vil blandt andet være at…

  • definere og beskrive data-governance-regler
  • implementere data-governance i organisationen
  • overvåge og sikre kvaliteten af program-metadata samt bringe eventuelle udfordringer frem
  • deltage i relevante projekt-, udviklings- og arbejdsspor

Dine kvalifikationer

  • Du er procesorienteret og mestrer at bevare det store overblik samtidig med, at du har sans for detaljen
  • Du har en solid dataforståelse og erfaring med at optimere workflows
  • Du er nysgerrig, målrettet og har interesse for at sætte dig ind i nye systemer
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Du tager initiativ og følger altid dine projekter helt til dørs

Vi forventer ikke, at du er ekspert på alle områder, men at du er topmotiveret og har lyst til at lære nyt. Da det er en nyoprettet stilling, vil du selv være med til at definere rammerne for stillingen.

Det er en fordel, hvis du har kendskab til og interesse for TV-indhold og eventuel erfaring med dataprogrammer- og arbejdsgange.

Vi forventer ikke, at du har en bestemt uddannelsesbaggrund, men at du besidder de relevante kvalifikationer til at løse de beskrevne opgaver.

På TV 2 stræber vi efter at skabe en mangfoldig arbejdsplads, hvor der er plads til alle. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, religion og etnisk baggrund til at søge jobbet.

Vi tilbyder

Et uformelt, ambitiøst og udfordrende arbejdsmiljø med stor handlefrihed og indflydelse.

Du kommer som udgangspunkt til at sidde hos Plan & Publicering, hvor vi arbejder med at udforme publiceringsstrategier og programplaner på tværs af TV 2 PLAY og TV 2s kanaler.

Dertil vil du få en bred berøringsflade i huset og vil løbende have arbejdsdage i relevante afdelinger på tværs af organisationen for at komme helt tæt på de relevante projekter.

Stillingen er fuld tid med arbejdssted på enten Teglholmen i København eller Kvægtorvet i Odense. Da dine arbejdsområder berører flere afdelinger i både Odense og København forventer vi dog, at du jævnligt fordeler dine arbejdsdage på tværs af de to lokationer.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning samt CV og eventuelle eksamenspapirer. Opstart er hurtigst muligt, og samtalerne vil blive afholdt kort tid efter ansøgningsfristen.

Gem job

TV2
Publiceret: 28. september 2022

Arbejdssted

Location København eller Odense