Backend-udvikler søges til MinEjen­dom


MinEjendom beskæftiger sig med softwareudvikling målrettet boligforeninger. Vi udvikler innovative digitale løsninger med høj fokus på værdiskabelse, bæredygtighed og UX. Vi har bl.a. udviklet MinEjendom, som er boligforeningens sociale netværk og dokumenthåndtering, samt et værktøj for ejere/bestyrelse til at sikre struktur og kvalitet i arbejdet med bl.a. vedligeholdelse af bygningen. Desuden er vi bag Flatr, som er et moderne ventelistesystem, hvor boligsøgende kan finde og blive skrevet op til attraktive boliger.

Vi har et hyggeligt og agilt arbejdsmiljø på Østerbro med en flad og uformel organisation ledet af Søren Schødt. Søstervirksomheden SCHØDT er kåret som ”Børsen Gazelle” og har modtaget prisen for ”Succesvirksomhed 2019”, samt særprisen for ”Digital omstilling”. I 2022 har MinEjendom ligeledes været eksponeret en del i dagmedier.

MinEjendom er live med flere tusinde brugere og er i hastig vækst, hvorfor vi nu har brug for en fuldtidsansat backend udvikler, der kan træde ind i Tech teamet på samlet 7 personer.

Jobbet

Vi søger en dygtig backend-udvikler der kan indgå i videreudvikling af vores backends.

Vores backend er skrevet i NodeJS/Express og på nyere projekter benytter vi frameworket NestJS. Vores frontends er skrevet i HTML, css og JavaScript/TypeScript. Vi anvender Jira til projektstyringen og benytter Scrum med 2 ugers sprints.

Du vil være med i planlægning af sprints i samarbejde med andre udviklere, Product Owner og ledelsen og vil samtidigt have medansvar i løbende tekniske overvejelser og design af platformens arkitektur, teknologivalg, udviklingsprocesser m.v.

Det vil være en fordel hvis du har prøvet at arbejde i et startup miljø og befinder dig godt i et lille og dynamisk team, som bevæger sig hurtigt og hvor alle tager ansvar.

Vi forventer at du byder ind med

  • at tage initiativ, bevare overblik og arbejde struktureret
  • at være stabil, engageret og vedholdende
  • at skrive robust og veltestet kode f.eks. med test-driven development og anden god praksis
  • at have arbejdet i Scrum-frameworket og anvende dine erfaringer til løbende sammen med teamet at forbedre vores udviklingsproces

Vi forventer du har erfaring med eller god forståelse af

  • Node.js
  • Nest.js (eller lignende framework)
  • Mongo DB

Det får du

Både MinEjendom og Flatr er live og er primært udviklet og drevet af et energisk team som lægger vægt på at udvikle robust software der skaber værdi for brugerne og derved virksomheden. Vi benytter nogle af de nyeste og bedste web og mobile teknologier (Flutter), og vi arbejder med høj fokus på UI og UX.

Med jobbet bliver du en del af en meget motiveret gruppe af mennesker, der arbejder på hastig skalering af MinEjendom og Flatr. Hos os vil du helt sikkert få styrket kompetencerne, udvide din faglige viden, samt få en glad og humørfyldt hverdag. Det får du sammen med vores dygtige og inspirerende kollegaer, der holder godt sammen.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående, og har det vakt din interesse, så er et job hos måske noget for dig. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning på dansk.

Eventuelle spørgsmål rettes til indehaver Søren Schødt på telefon 2424 1750.

Løn og ansættelsesvilkår efter nærmere aftale.

Gem job

MinEjendom
Publiceret: 4. januar 2023

Arbejdssted

Location København