Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-ingeniør med flair for udvikling


Kunne du tænke dig at gøre en forskel for klimaet, når du udvikler softwaren til vores automationsløsninger, der bruges i gartnerier verden over?

”Du bliver specialisten på dit område. Og så får du gode kolleger, der arbejder tæt sammen i hverdagen, og som altid lytter til dine gode idéer og ønsker til udvikling,” fortæller udviklingschef Mads Andersen.

Senmatic – specialister i sensor- og gartneriteknologi

Vi er en international virksomhed, der udvikler og leverer innovative og skræddersyede løsninger, der øger sikkerheden, forbedrer kontrol og understøtter bæredygtig drift. Vores forretning er delt op i 2 divisioner: sensordivisionen Senmatic og gartneridivisionen DGT by Senmatic.

Begge forretninger leverer data og styring i realtid. Som en del af DGT by Senmantic hjælper du gartnerier med data, så de nemmere kan dirigere ressourcer derhen, hvor de er bedst brugt – for derved at optimere driften og øge bæredygtigheden.  

Du kan lære os bedre at kende her og læse mere om, hvordan vi selv arbejder med 3 af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling her.

Du udvikler softwaren til vores bæredygtige løsninger

Det er dig, der programmerer og styrer vores komplette og generiske løsninger til den grønne industri – fra erhvervsgartnerier og havecentre til store vertical farms og forskningsgartnerier.

Vores produktsortiment tilbyder nemlig 360°-styring af kundernes installationer – fra komplet klimastyring og fleksible gødningsblandere til styringssoftware og kraftfulde LED-armaturer.

“Den software, du udvikler, styrer alt lige fra vanding til klimaet i kundernes gartnerier. Det er derfor alfa og omega, at alt kører, som det skal,” uddyber Mads.

Du kommer blandt andet til at:

  • arbejde med automation, når du laver gartneristyringer – det gør du i en masse forskellige programmeringssprog, lige fra C# til struktureret tekst
  • videreudvikle vores SCADA-system, der styrer, analyserer og indsamler data på tværs af vores PLC-systemer
  • udvikle diverse værktøjer, som vi anvender til opdateringer m.m.
  • fungere som sparringspartner på den tekniske del, når kundeløsningerne skal defineres.

Du planlægger selv din mødetid, og har mulighed for at arbejde hjemme efter aftale, når opgaverne tillader det – så det kan næsten ikke være mere fleksibelt.

Du er knivskarp i programmering

  • Du har en relevant teknisk uddannelse fx som IT-ingeniør.
  • Du har helt styr på C# samt SQL-databaser
  • Du har også gerne kendskab til VBA-programmering og struktureret tekst til PLC’er – det er en fordel, men ikke et krav.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk.

Vil du hjælpe vores kunder med at høste deres fulde potentiale?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Cecilie Skjold på 72 45 96 02.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 25. november 2022 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om virksomheden

Senmatic A/S har partnere og forhandlere i hele verden. Vi beskæftiger ca. 90 medarbejdere i Søndersø og har ca. 50 medarbejdere i vores danske produktion. Hertil kommer egen produktionslinje hos vores underleverandør i Kina. Mere end 70 % af vores samlede salg er eksport. Vi er desuden en del af Indutrade Group, der beskæftiger mere end 7.000 medarbejdere i over 200 virksomheder.

Kontaktperson

Cecilie Skjold
IT-rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 96 02

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Senmatic A/S
Publiceret: 29. oktober 2022

Arbejdssted

Location Søndersø