Teknisk stærk Java-udvikler til opbygning af DFD’s kun­de­vend­te ap­pli­ka­tio­ner


Vil du være en del af et team med højt fagligt niveau, og vil du være en del af det projekt som er højt prioriteret på topledelsens agenda? Så læs med her. De Forenede Dampvaskerier A/S (DFD) søger en Java-udvikler, der vil være med til udviklingen af kundevendte applikationer.

En teknologisk hverdag i et agilt miljø

Systemet vi bygger benytter nye teknologier og udviklingsmetoder, så du kommer derfor bl.a. til at arbejde med: Spring Boot, REST api’er, microservices, Jenkins og Docker. Vi arbejder agilt, så du kan forvente at blive en del af et stærkt miljø i en af Danmarks førende servicevirksomheder.

Vi er en afdeling, der kontinuerligt justerer og tilpasser vores løsning til forretningens behov og markedets trends. Det er derfor essentielt, at du er fleksibel og trives under forandringer.

DFD vil være branchens førende

Hos DFD har vi ét klart mål - vi skal være branchens fortrukne samarbejdspartner, og én af vejene dertil er udviklingen af vores IT-platform. Vi er en landsdækkende koncern med datterselskaber i Sverige, Norge og Litauen med i alt 2.400 ansatte og en omsætning på 2 mia. kroner, og vi har fortsat ambitioner om at vokse og udvikle os. Du vil derfor træde ind i en virksomhed med masser af energi, gåpåmod og vilje til at drive forretningen fremad. Vi vil være de bedste, og IT-udvikling er en af vores vigtigste strategiske veje dertil! Det er derfor vigtigt for os, at du er ansvarsfuld, stabil, har en god arbejdsmoral og er klar til at blive en del af et team, som skal skabe de brugerorienterede værktøjer, der sikrer, at kunderne vælger os frem for konkurrenter.

Din nye hverdag bliver i IT-afdelingen på hovedkontoret

IT-afdelingen består i dag af ca. 30 medarbejdere og er delt op i IT-drift og IT-udvikling. Du vil være en del af udviklingsteamet, der arbejder med kundevendte systemer.

DFD lægger stor vægt på inddragelse og medindflydelse, og det er derfor vigtigt for os, at du ikke er bange for at modtage eller give konstruktiv feedback eller samarbejde på tværs af funktionen. Vi hjælper hinanden til at blive bedre.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke baseret på dine kvalifikationer samt faglig og personlig udvikling.

Vores nye kollega

  • Du skal brænde for at lære nyt om udvikling og nye teknologier
  • Du er ihærdig, metodisk og analytisk
  • Du skal have erfaring i Java inkl. backend webudvikling
  • Du skal have erfaring i Spring Boot
  • Du skal have erfaring med at arbejde med databaser (sql)
  • Du skal have erfaring med REST api'er
  • Du skal have erfaring med kode versionering, gerne git
  • Du er stabil, ansvarsfuld og har en god arbejdsmoral
  • Du er en teamspiller, der samtidig kan arbejde selvstændigt

Sådan søger du

Send ansøgning, CV og eventuelt andet relevant materiale via vores onlineformular ved at klikke på knappen "Ansøg" nedenfor.

Udvikl dig i en moderne, dynamisk og succesfuld virksomhed

DFD/Textilia har i mere end 60 år drevet en cirkulær forretningsmodel inden for vask og udlejning af tekstiler, måtter og hygiejneservice. Vi er en af Nordens største servicevirksomheder, som hver dag leverer forretningsfokuserede løsninger til kunder fra en bred vifte af brancher. Vi omsætter årligt for +2. mia. og har over 2400 ansatte fordelt på mere end 30 vaskerier på tværs af Danmark, Sverige Norge og Litatuen, der alle er en del af en unik kultur, hvor frihed under ansvar og gensidig respekt står centralt. I DFD/Textilia gør vi en forskel for både mennesker og miljøet, og gennem konceptet DFD upcy arbejder vi aktivt på at nedbringe CO2e-aftrykket og indfri vores mål om 100 % genanvendelse af kasserede tekstiler i 2025.

Læs mere om os på www.dfd.dk.

Ansøgningsfrist: 1. december 2022.

Gem job

De Forenede Dampvaskerier A/S
Publiceret: 1. november 2022

Arbejdssted

Location Smørum