Digital Marketing Spe­ci­a­list

Er din passion det digitale aspekt af marketing, og kan du koble web-redaktørrollen med Marketing Automation? Så er der en unik mulighed for at få dine kompetencer i spil og blive endnu dygtigere hos landets førende HRM-leverandør.

Visma Enterprise søger en ny Digital Marketing Specialist, der kan tage os til næste niveau i vores digitale tilstedeværelse. En, der kan se mønstre og potentiale i kunde- og brugerdata i jagten på den optimale kunderejse. Hvis det er dig, og du brænder for at arbejde med websites og skabe kampagner, nurture flows og leads, så er du den rette til stillingen.

Ansvar for værdiskabende aktiviteter for os og vores kunder

Som Visma Enterprises Digital Marketing Specialist får du ansvar for at vedligeholde og optimere en række digitale kunde- og markedsplatforme. Dit primære ansvar vil være at drive websitet vismaenterprise.dk og vores Marketing Automation. Omdrejningspunktet er at skabe leads og fastholde eksisterende kunder via omni-channel marketing. En af nøglerne til succes er et dedikeret arbejde med data - at samle, analysere og bruge kunde- og adfærdsdata til værdiskabende aktiviteter for både Visma Enterprise og vores kunder. 

Dine primære abejdsopgaver inkluderer:

 • Web management, både back- og frontend, af flere sites & platforme, herunder SEO, content m.m.
 • Opbygning og optimering af kunde- og brugerrejse på tværs af digitale kanaler
 • Marketing Automation inkl. opsætning af kampagner, landingssider, flows og triggers
 • A/B testning af digitale kanaler, herunder afrapportering på kampagner og aktiviteter
 • Overvågning, analyser og rapportering på online data. Sparring med relevante kollegaer samt formidling af indsigt og konklusioner
 • Sparringspartner for hele organisationen i forhold til kundekommunikation, kampagner og salgsfremmede aktiviteter

Kreativ og resultatskabende specialist med en god portion teamspirit

Du har en kommerciel tankegang og kan omsætte forretningsstrategi til konkrete marketinginitiativer. Med dit analytiske mindset, stærke drive og kreative måde at tænke på, vil du spille en vigtig rolle i at løfte vores brand til næste niveau.

Som person er du nysgerrig og drives af at skabe resultater, der rykker. Du ved samtidig, at de bedste resultater skabes via godt samarbejde, og du trives derfor med at sparre og dele viden med kollegaer.

Du er idérig, tager initiativ og du går metodisk til dine opgaver. Det er naturligt for dig at levere høj kvalitet til aftalt tid, og du har overblik og evnen til at prioritere rigtigt. Du trives med en hverdag, der er dynamisk og omstiller dig let, ligesom du bidrager til at sætte retningen med din viden og erfaring.

Vi forventer, du har erfaring fra en lignende stilling, og at du kan fremvise gode resultater og eksempler på, hvordan du har løst dine opgaver.

Din erfaring og kvalifikationer:

 • Du har styr på website management og navigerer let i diverse CMS
 • Solid erfaring med digital markedsføring herunder push- & pull-strategi
 • Du har erfaring med at opbygge og eksekvere datadrevet marketing, og du er erfaren inden for CRM og Marketing Automation
 • Du har erfaring med at bygge og optimere digitale, automatiserede kunderejser og sikre relevant kommunikation i de enkelte touchpoints
 • Du er i stand til at formidle budskaber effektivt til forskellige målgrupper
 • Du har styr på diverse relevante værktøjer i Google-suiten, og er bekendt med CSS og HTML

Vi tilbyder sund work-life balance og gode udviklingsmuligheder

Du bliver en del af et dynamisk og socialt team på 11 og refererer til vores Head of Marketing & Communication.

Du får stadig tid til familie og venner! Hos os går vi op i, at dit arbejdsliv og privatliv er i harmoni. Derfor har du rig mulighed for at arbejde hjemmefra, når det giver mening. Derudover får du gode karriere- og udviklingsmuligheder, som vi understøtter med din individuelle udviklingsplan, kurser og videndeling på tværs af hele Visma.

Du bliver fri for at smøre madpakke, for vi har den lækreste frokostordning. Når du har spist for meget, kan du gå med dine kolleger i vores eget fitnesscenter for at brænde lidt energi af.

Vil du med på holdet?

Så send os dit CV og eventuelt din ansøgning ved at klikke ”Søg jobbet her” nederst i opslaget.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing & Communication, Rikke Bundgaard på mobil 42 82 26 63.

Ansøgningsfrist: 15-10-2022.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 5. oktober 2022

Arbejdssted

Location København