Prak­ti­kant, frontend-udvikling

Vil du arbejde med frontend-udvikling og være en del af et agilt team? Til foråret 2023 søger vi praktikanter til vores udviklingsteams. Som en del af landets største mediehus leverer vores teams software af høj kvalitet til web, native, mobile og cloud. Som frontend-udvikler vil du få mulighed for at deltage i udviklingen af Jyllands-Postens webapplikationer. Du vil blive en del af en udviklingsafdeling, der arbejder efter gode agile principper, og hvor holdånd og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.  

Udviklingen foregår i Jyllands-Postens hus i Aarhus C, i et innovativt og dynamisk team. Vi baserer os generelt på den nyeste teknologi, når vi kan, og bruger mange ressourcer på at følge tendenser inden for onlinemedier og webudvikling.  

Du vil blive en del af et team på lige fod med erfarne udviklere. Du vil opleve, hvordan udviklingsprocessen foregår i et team, der både mestrer Scrum-processen og det agile håndværk. Som udviklingsteams tager vi ejerskab for vores arbejde under hele processen fra idéudvikling til release. Alt efter din interesse kommer du enten til at sidde i et team, der arbejder med NextJS og Tailwind, eller i et team, der i øjeblikket arbejder i Scala Play, men er på vej til at migrere kodebasen til NextJS og Tailwind. 

Dine kvalifikationer: 

 • God fornemmelse for webdesign. 
 • Interesse for at sikre en god brugeroplevelse. 
 • Kendskab til Javascript-frameworks, f.eks. Angular, React eller Vue. 
 • Udviklings- og buildtooling-værktøjer, f.eks. npm, webpack o.lign. 
 • Interesse for webteknologier. 

Du motiveres af: 

 • Muligheden for at tage ansvar for en løsning. 
 • At arbejde tæt sammen med andre udviklere. 
 • At lære nye ting hver eneste dag. 
 • At lære fra dig. 

Vi tilbyder: 

 • En central rolle i spændende og nyskabende projekter.  
 • Nogle af landets mest kompetente kollegaer inden for både onlineverden og specifikke fagområder i et inspirerende miljø med høj puls. 
 • En spændende og yderst varieret dagligdag. 
 • Gode karrieremuligheder inden for koncernen.  
 • En uformel og åben omgangstone. 

Interesseret?  

Klik på "Ansøg". Øverst i højre hjørne findes ’karriere’ – vælg jobopslaget. Herunder finder du ’Ansøg online’ – udfyld skemaet og vedhæft din ansøgning og dit CV.  

Praktikpladsen søges besat snarest muligt med start januar 2023. Vi evaluerer indkomne ansøgninger løbende. Hvis du har spørgsmål til praktikpladsen, kan du kontakte Louise Strøh på louise.stroeh@jp.dk

Vi glæder os til at høre fra dig! 

JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Nordens førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi formidler oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne, og det grundlæggende formål med JP/Politikens Hus er at sikre udgivelsen af frie, pålidelige og uafhængige medier. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, MarketWire samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks, Sveriges og Norges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland og fire lokale digitale medier under navnet JP Lokal. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.400 medarbejdere og havde i 2021 en omsætning på mere end 3 mia. kr.

Gem job