SAP HR-ap­pli­ka­tions­kon­su­lent

Skal du være med til at skabe værdi i PFA gennem forbedringer og ny udvikling på vores SAP-platform? Vil du optimere især PFA’s lønløsning, så den passer til vores behov og understøtter vores forretning? Som SAP HR-applikationskonsulent får du en karriere med mere mening, spændende opgaver og personlig og faglig udvikling i et engageret agilt team.

Du skal være med til at tilpasse lønløsning og -processer, så de understøtter PFA’s behov

Du bliver en del af et af i alt ti teams i PFA’s agile Digitaliserings- og Styringsenhed (DS ART). Teamet leverer værdi til PFA’s SAP ERP-løsninger inden for HR og FI-CO og arbejder tæt sammen med PFA’s HR- og Finansområder. Derudover deltager vi i en række større udviklingsinitiativer. Teamet arbejder agilt, sammen med hele den øvrige DS ART, med udgangspunkt i Scaled Agile Framework (SAFe) metoden. Som SAP HR-applikationskonsulent skal du arbejde tæt sammen med PFA’s Løn & HR-afdeling som sparringspartner og være med til at modne og udvikle PFA’s interne forretningsprocesser inden for HR og løn, så de understøtter PFA’s forretningsbehov. Du kan se frem til et spændende job, hvor du kan udvikle dig selv fagligt og personligt og opnå et bredt indblik i opgaver og it-systemer på tværs af PFA.

Dine nøgleopgaver er at:

 • løbende udvikle og tilpasse interne forretningsprocesser inden for HR og løn, så den samlede løsning understøtter PFA’s behov samt ferielov og overenskomstaftaler
 • udarbejde og vedligeholde organisationshierarki i samarbejde med HR
 • løbende sparre med PFA’s Løn & HR-afdeling om forretningsudvikling
 • opgradere KMD Nettoløn med servicepakker
 • deltage, når vi implementerer HANA platformen.

”Vores nye SAP HR applikationskonsulent skal være med til at skabe værdi i PFA gennem systemunderstøttelse og nye muligheder og potentialer på PFA’s HR-platform – sammen med resten af vores ERP-team. Vi søger dig, der trives i relationen mellem forretning og it-udvikling og forstår at italesætte værdi gennem proceskendskab,” siger Heidi Bjerre Damborg, der leder af DS Health & Finance i PFA.

Du har erfaring med KMD Nettoløn og har blik for forbedringsmuligheder

Vi søger dig, der:

 • har mindst tre års customiserings-erfaring med KMD Nettoløn – bl.a. i forhold til ferielov og overenskomstaftaler
 • har kendskab til opbygning af organisationshierarki – eller du er interesseret i at få det
 • er god til at se den potentielle værdi i forbedring, modning og udvikling af processer og systemer
 • er interesseret i at arbejde og udvikle agilt
 • er målrettet, initiativtagende og kan tage lead på opgaver
 • er vant til at koordinere opgaver og definere løsninger
 • kan se dig selv medvirke til at forbedre teamets interne processer og arbejdsgange, så vi bliver mere effektive.

Dit nye team ser frem til at byde dig velkommen

I vores DS ART er der i dag i alt tre SAP-udvikling teams. I ERP-teamet er vi ni medarbejdere, herunder en scrum master og product owner. Vi samarbejder og arbejder målrettet på at levere forretningsværdi, og vi lægger stor vægt på at skabe de bedste samarbejdsrelationer med vores kolleger i PFA og vores samarbejdspartnere. Vi har fast arbejdsplads fra PFA’s domicil på Nordhavn.

Det får du også med

Som kollega i PFA kan du mærke handling bag visionen om en bæredygtig high performance kultur med fokus på sundhed, trivsel og arbejdsglæde. Derfor giver vi plads til et arbejdsliv med mulighed for at arbejde hjemme i op til to dage om ugen og ret til at gå ned på 80 % arbejdstid. I vores nyrenoverede domicil, som ligger få meter fra Nordhavn Metrostation og havnemiljøet, byder køkkenet på frokost til alle kostpræferencer og du har også mulighed for at købe take away til familien eller morgenmad, når du er på kontoret. Socialt har vi mange tilbud som yoga, løbehold, fredagscafé og medarbejderklubberne: Social Club, Vinklub og Kunstklub. Men vigtigst af alt, så har vi hver dag fokus på det gode kollegaskab i hele PFA. Det er nemlig det bedste afsæt for, at vi alle hver dag sætter vores dybe faglighed i spil og leverer det bedste for vores kunder.

Vil du være en del af holdet?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 25. november 2022. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Heidi Bjerre Damborg, der leder af DS Health & Finance i PFA, på tlf.: 39 17 60 26.

En karriere med mere mening

PFA er et pensionsselskab, men vi er meget mere end det. Udover pension og forsikring tilbyder vi i dag også opsparing for privatkunder og en række løsninger inden for blandt andet sundhed og boliger. Vi er ejet af vores kunder, og blev stiftet i 1917 for at sikre danskerne frihed til at leve det liv, de ønsker. Det er derfor en del af vores DNA at bidrage til en positiv samfundsudvikling. I dag har vi mere end 1,3 millioner kunder, og vi arbejder hårdt hver eneste dag for at leve op til vores kundeløfte: Mere til dig.

Gem job

PFA
Publiceret: 18. oktober 2022

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden