OK søger en Cy­ber­securi­ty Spe­ci­a­list


Vores virksomhed vokser, og derfor udvider vi IT-sikkerhedsområdet. Det er her, du kommer ind i billedet. Kan du rådgive vores organisation - og datterselskaber omkring tekniske sikkerhedsaspekter og formidle nye løsninger og tiltag på tværs af organisationen? Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed og kan du se dig selv som en del af et specialiseret team for Security Compliance i en større kompleks virksomhed? Så læs videre her.

”Du vil blive en del af et velfungerende team med humor og en uformel omgangstone kombineret med en høj faglighed og kvalitet - det danner grundlaget for kulturen i vores IT-afdeling.” Fortæller OKs CISO Preben Würtz.

Vi søger en kollega der –

 • Kommer til at samarbejde med kompetente kollegaer der varetager cybersecurity og sikkerhedsscompliance
 • Kan gennemgå og vurdere daglige IT-sikkerhedshændelser
 • Kan rådgive og hjælpe såvel IT som forretningen med opbygningen af sikkerhedsarkitektur
 • Kan medvirke til opbygningen af et effektivt incident response setup
 • Vil hjælpe med beskrivelse af playbooks og kommunikere disse
 • Medvirke og sørge for den nødvendige logning og systemer til dette er på plads
 • Vil arbejde og hjælpe med it-awareness og spændende kampagner
 • Kan lide at arbejde med eller er nysgerrig på NDR, EDR, FWs, sårbarhedsscanning og lignende

Dine personlige og faglige kompetencer

 • Du er
  • Holdspiller og sætter pris på faglig og personlig feedback
  • Struktureret, effektiv og omhyggelig med deadlines
  • Ansvarsbevidst, engageret og beslutningsdygtig
 • Du har
  • Forståelse for, at mennesker er forskellige, og at løsninger også skal tilpasses virksomhedskulturen
  • Gode kommunikationsevner - mundtligt og skriftligt
  • Praktisk erfaring fra et større og kompleks IT-miljø og har arbejdet med de mere tekniske sikkerhedsaspekter relateret til endpoints, infrastrukturkomponenter, netværk, cloudløsninger og applikationssikkerhedsløsninger.

Uddannelsesmæssigt er du f.eks. ingeniør, softwaredesign, softwareingeniør, datalog eller har lignende baggrund. Du har mere end to års erhvervserfaring efter endt uddannelse, hvor du kan have arbejdet som IT-sikkerhedsspecialist, IT-sikkerhedskonsulent eller i en anden relevant sikkerhedsstilling inden for cybersikkerhed og sikkerhedscompliance eller Forensic.

OK - meget mere end bare benzin

Vi er et dansk, kundeejet selskab med det bredeste energisortiment af alle virksomheder i Danmark. Udover benzin og el tilbyder vi blandt andet fyringsolie, naturgas, varmepumpeløsninger, elbilopladning, mobiltelefoni og forsikringer. Vores hovedkontor, hvor du får fast base, ligger i Viby i den sydlige del af Aarhus, hvor du vil blive en del af del af IT-sikkerhed og Compliance-teamet med reference til vores CISO, der i dag består af 4 kollegaer. Herudover vil du også få kollegaer i IT-afdelingen der i OK fortsætter med at vækste og tæller i dag flere end 100 dedikerede medarbejdere, der via softwareudvikling støtter op omkring den grønne omstilling og digitaliseringen af vores kunders produkter.

I OK-koncernen ved vi, at vores medarbejdere er rygraden i forretningen. Derfor vil vi gerne passe på dig og gør det bl.a. ved at tilbyde et arbejdsmiljø der sikrer at du bliver langtidsholdbar. Din faglige udvikling vægter vi højt, hvor der vil være rig mulighed for deltagelse i seminarer, konferencer, videreuddannelse og samarbejde samt daglig sparring med højt kvalificerede kolleger. Gennem deltagelse i spændende projekter med stor faglig kompleksitet vil du medvirke til at levere løsninger til tiden – og i høj kvalitet.

Vi opfordrer derudover til at bruge tid på at være social med dine kolleger, har en sund kantine og massageordning i arbejdstiden. Ydermere har vi en sundhedsforsikring til dig og din familie. Samtidig har vi fokus på din professionelle udvikling med tilbud om forskellige former for efteruddannelse, så din faglighed bliver vedligeholdt og udbygget.

Skal du være en del af teamet?

Så skynd dig at sende os en ansøgning og dit CV ved at klikke på “Ansøg”. Vi kalder løbende til samtale, så søg hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte OKs CISO, Preben Würtz på 24 88 06 82.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 19. november 2022

Arbejdssted

Location Viby J.