Global Ma­ster­da­ta spe­ci­a­list til vækstvirk­som­hed


Vil du være med til at understøtte M&J Recyclings fortsatte vækst- og digitaliseringsrejse med din nysgerrighed, viden og erfaringer?

Vi søger en Global Masterdata specialist til vores kunde M&J Recycling i Horsens, hvor dit primære fokus bliver at deltage i at digitalisere virksomheden på tværs af funktioner samt at være med til at opbygge et digitalt mindset.

Virksomheden er netop blevet frasolgt fra en stor international koncern, og i den forbindelse er IT-afdelingen nyetableret på hovedkontoret i Horsens. P.t. er man i gang med at implementere D365 FO og udskifte alle andre IT-systemer i et stand-alone setup.

M&J Recycling er en projektorienteret virksomhed med flere udenlandske datterselskaber, hvilket fordrer et naturligt fokus på værdikæden – også for IT-afdelingen, hvor vigtige nøgleord er teamspirit, proaktivitet, ambition og kundefokus vigtige nøgleord.

Dine opgaver og ansvarsområder vil bl.a. være:

  • Masterdata (Governance, Process, Quality assurance, Control)
  • D365 brugerroller
  • Ansvarlig for Masterdata superbruger community
  • Uddannelse af (super-)brugere
  • Andre spændende og udfordrende ad hoc-opgaver.

Rollen kan i nogen grad justeres i forhold til individuelle kompetencer.

Om dig..

Ambitionsniveauet er højt og væksten forventes at fortsætte, og det stiller løbende nye og spændende krav til prioritering, omstillingsparathed, samarbejde samt konstruktiv og undersøgende tilgang til at undersøge og afdække nye løsninger.

Du er en teamplayer, som hjælper til at løfte i flok på tværs af ansvarsområder – og du er nysgerrig efter at tilegne dig nye kompetencer.

Du har en relevant uddannelse og et par års erhvervserfaring, som også inkluderer Masterdata ansvar.

Yderligere om dine kvalifikationer:

  • IT eller Finance baggrund
  • Du er proaktiv og tager gerne et selvstændigt ansvar
  • Du besidder gode kommunikative egenskaber både på dansk og engelsk
  • Du interagerer godt med andre afdelinger og evner at forstå deres behov og yde dem støtte og sparring inden for dit område
  • God forståelse for forretningsprocesser og digitalisering heraf

Mere om M&J Recycling og hvad de tilbyder dig ..

Du bliver en del af en global virksomhed med vækstambitioner og et nyt stærkt ejerskab. Ligeledes vil du opleve en flad organisationskultur og en rigtig god atmosfære med imødekommende og dygtige kollegaer i et inspirerende og anerkendende miljø.

Du vil i denne stilling få rig mulighed for at præge og udvikle dig fagligt.

M&J Recycling er en global vækstvirksomhed, som er blandt verdens førende. De har succes med at gøre bæredygtighed til en god forretning. Virksomheden producerer maskiner til grov- og findeling af affald til det globale marked. De har seneste år oplevet vækst og de har forventninger om, at væksten vil forsætte.

Virksomheden er blevet overtaget af den finske familieejede kapitalfond Ahlström Capital, hvilket har betydet en ny rebranding under navnet M&J Recycling. De er i gang med at etablere egne systemer og rutiner på en række områder – herunder IT. Det indebærer ligeledes en endnu stærkere satsning på det voksende verdensmarked.

Hovedkontoret for M&J Recycling ligger i Horsens, og de beskæftiger i alt 150 medarbejdere globalt. I Horsens er der 120 medarbejdere.

Læs mere på https://mjrecycling.com/

Samtaler vil blive afholdt/indkaldt løbende, og ansættelse vil ske, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål eller ønsker du flere oplysninger vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Consultant Dorte Pape hos Bloom på tlf. +45 31 60 93 65 eller mail: dp@bloom.dk. Vi ser frem til at modtage dit CV snarest.

Gem job

Bloom søger for M&J Recycling
Publiceret: 19. november 2022

Arbejdssted

Location Horsens