SW-test og QA-lead

 • Trives du med at fordybe dig i testen uden at stresse? 
 • Kan du lide at levere høj kvalitet? 
 • Ønsker du at arbejde i en mindre virksomhed med flad struktur, godt humør og fokus på den enkelte? 

Vi sætter en ære i at lave solid, kvalitetssikret software hos HIMSA – Skal du med på holdet? 

Hvem er vi? 

HIMSA (Hearing Instrument Manufacturers Software Association) er en mindre softwareudviklingsvirksomhed på Østerbro i København. Vi er 21 medarbejdere, inklusive de 4 i USA, og laver basissoftware der benyttes af de fleste firmaer i høreapparatsindustrien. Da over 100 firmaer benytter og integrerer til vores Noah-platform er det vigtigt at distribuere velgennemtestet software i god kvalitet. 

Vi er nok ikke kendte men synes selv vi arbejder på en spændende og fleksibel arbejdsplads med god mulighed for at påvirke eget arbejde og mål i en familiær atmosfære. Samtidigt er vi ambitiøse og forventer at alle yder deres for at nå vores realistiske mål inden for de rammer der er sat. 

Vi søger en dygtig og engageret kollega, der kan hjælpe med at sikre at vores procedurer og produkter har den rette kvalitet til at supportere høreapparatsindustrien. Vores software benyttes i mere end 170 lande og af over 35.000 høreklinikker. Vi er ejet af de fem største producenter af høreapparater. Vi nyder derfor godt af både at være små og smidige, og samtidig være en del af et internationalt miljø, som har partnerskaber med de store producenter af høreapparater. 

Hvad er Jobbet? 

I dag er en stor del af vores test- og QA-miljø primært baseret på manuelle tests og i takt med at vi migrerer produkter til Azure ønsker vi en højere grad af automatisering. Du vil medvirke til at dette kommer til at ske. Du får ejerskab af en portefølje af test-cases som du skal sørge for at vedligeholde og videreudvikle. 

Selve QA- og Supportafdelingen er på 3 personer hvor du vil indgå med det overordnede ansvar for QA og test. I starten forestiller vi os at du fokuserer på test af den producerede software, og i det rigtige tempo tager ansvaret for vores QA-procedurer samt diverse Audit aktiviteter.  

Du vil få hjælp til den udførende del, men vil skulle koordinere og stå inde for at tests er gennemført. Du må påregne at udføre en del tests selv.  

Hvem er du? 

Hos HIMSA sætter vi trivsel og arbejdsglæde i højsædet, og derfor er det også normalt, at flere af dine kommende kollegaer har høj anciennitet i virksomheden. På den anden side, vil vi også gerne udfordres og tilegne os nye vinkler og få nye impulser. Vi værdsætter derfor at du er en type der kommer frem med dine meninger, og er konstruktiv i din tilgang til opgaver og mennesker.  

Din generelle baggrund 

 • Din uddannelse er ikke afgørende, men du har formentlig engang selv udviklet software og ser nu at det er vigtigt at det afleveres til kunderne i den rigtige kvalitet.  
 • Du har kendskab til .Net-udviklet software der afvikles på en PC, og ved hvordan VMWare fungerer. Samtidigt er det en fordel hvis du har erfaring med at teste produkter der afvikles i MS Azure og er baseret på Azure SQL. 
 • Du har nogle års erfaring med test af IT-produkter, og har været Software Test Engineer eller lignende, men har nu lysten til at strukturere og koordinere hvorledes testen udføres. Det kan også være at du er udvikler, men har fået flair for og lyst til at sidde i den ende hvor produkter testes og være med til at sikre at udviklerne har gjort det rigtigt. I alle tilfælde har du den overordnede forståelse for testfunktionen og de processer der er tilknyttet. 
 • Du er kvalitetsbevidst og vedholdende, og gennemfører de enkelte tests så det er sikret at produktet og de enkelte funktioner virker efter hensigten. 
 • Du kan kommunikere mundtligt og skriftligt på både engelsk og dansk, da al testdokumentation er udført på engelsk. 

Vilkår: 

 • Frokostordning 
 • Pension og sundhedssikring 
 • Løn efter kvalifikationer 
 • Gode kollegaer i et godt arbejdsmiljø 
 • Fleksible arbejdstider 

Dit arbejdssted vil være Lyngbyvej 28, 1.th København Ø, Danmark. 

Send dit CV og en kort ansøgning til Søren Kristensen (sek@himsa.dk), som også vil kunne svare på spørgsmål omkring stillingen. Vi holder løbende samtaler indtil den rette kandidat er fundet.  

For yderligere information om HIMSA, bedes du besøge vores hjemmeside (www.himsa.com). 

Gem job