Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

IT-sy­stemad­mi­ni­stra­tor – få faglig udvikling i en hverdag med mening

Vil du sørge for, at systemerne spiller i en virksomhed, der arbejder for at gøre MR-scanninger til en bedre oplevelse for børn? Og vil du have faglig opbakning i hverdagen – fx hvis du vil lære mere om softwareudvikling?

Så kom og sæt dit præg på en nyoprettet stilling og bliv en del af en virksomhed, der gør en stor forskel for nogle af de mindste patienter.

Vi gør MR-scanninger behageligere – for store og små

Ved 20 % af alle MR-scanninger er det svært for især børn at ligge stille. Det betyder, at de må bedøves, eller at man må opgive scanningen. Men med vores bevægelsessensorer kan vi korrigere for bevægelserne, så scanningerne alligevel er brugbare og kan gennemføres. Se mere i vores video.

Du bliver en del af en virksomhed med robust økonomi og vækst, og vi forventer løbende at skulle ansætte flere i 2023.

En lille medicovirksomhed med plads til dig

Du får 25 kolleger på hovedkontoret i Ballerup – og det er netop vores lille størrelse, der gør os til en særlig arbejdsplads. Her er alle kolleger nemlig lettilgængelige, og vi både sparer og smiler naturligt hen over skrivebordene.

”Vi har et fladt hierarki, som du ikke ser hos branchens store giganter. Og så er vi gode til at være sociale uden for arbejdstid – vi har fx lige været ude og konkurrere i madlavning,” siger Software Manager, Vladimir Fedorov.

Skab systemsammenspil for dine kolleger

På grund af vores særlige forpligtelser som medicovirksomhed i forhold til datasikkerhed, bruger vi både Microsoft Active Directory lokalt og systemer, der lever i skyen. Derudover bruger vi bl.a. Unix-systemer, Docker og Hyper-V server, som du kan få lov at boltre dig i og lære mere om.

Med fingeren på kollegernes puls udvælger du den software, der bedst muligt møder deres behov. Både nu og her og på lang sigt.

Selvom du bliver vores eneste systemadministrator, vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores software development team, når løsningerne skal implementeres.

Du får en alsidig hverdag, hvor du:

  • vedligeholder og forbedrer vores eksisterende IT-systemer
  • modtager forespørgsler fra dine kolleger i produktion, salg og ledelse på nye systemer og afdækker deres behov
  • udvælger, installerer og konfigurerer den optimale software, som passer ind i vores Microsoft-miljø
  • optimerer samspillet mellem vores cloud-løsning og lokale domæne og sikrer optimal IT-sikkerhed og overholdelse af GDPR
  • bestiller nyt udstyr og hjælper dine kolleger med klassiske supportopgaver, hvor du kommunikerer klart om både problemer og løsninger – det udgør måske 10-15 % af din tid.

Du snakker flydende systemadministration og har lyst til at lære

Du er typen, der tænker et halvt skridt frem og af dig selv har strukturen til at være grundig i din dokumentation – det er særlig vigtigt, da vi arbejder i medicoindustrien. Samtidig er du nysgerrig, når du sætter dig ind i vores skræddersyede løsninger.

Du har minimum nogle års erfaring fra en lignende rolle med drift, så du er rimelig selvkørende fra starten af – og din erfaring er helt klart vigtigere end din uddannelsesbaggrund. Vi arbejder med følgende teknologier, som vi håber, at du har kendskab til én eller flere af: 

  • Serverdrift af Windows-baserede systemer.
  • Active Directory.
  • Cloud-teknologi – særligt her behøver du ikke dybdegående viden.
  • VMware eller andre virtualiseringsplatforme – vi bruger det ikke for øjeblikket, men vil gerne kigge ind i det i fremtiden.

Og så begår du dig nemt i en virksomhed, hvor koncernsproget er engelsk.

Klar til at smidiggøre vores systemer?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mathias Jørgensen på 72 45 91 45. 

Send dit CV inkl. en kort motiveret tekst i toppen heraf med, hvorfor du søger jobbet allerede i dag eller senest den 8. december 2022 via nedenstående link. Vi indkalder til samtale løbende og ansætter, når vi har fundet den rette.  

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mathias André Jørgensen
Rekrutteringskonsulent

Tlf. +45 72 45 91 45

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job