Intern ERP-konsulent med fokus på D365 - Denmark


Ny karriere som intern ERP-konsulent med fokus på D365 - er det dig?

Hos Trimco Group står vi overfor en kæmpe opgradering/nyimplementering af vores ERP-landskab på tværs af koncernes selskaber i ind- og udland. Et projekt som vil strække sig over de næste par år. Der bliver travlt, hvilket er årsagen til, at vi allerede nu søger en lærerig og ambitiøs kollega til ERP-teamet i Herning.

Som ny ERP-konsulent får du mulighed for at prøve kræfter med de mange forskelligartede opgaver, der indgår i et stort ERP-projekt fra start til slut. Det bliver selvfølgelig i tæt samarbejde med dygtige kollegaer og eksterne samarbejdspartnere. Vi sørger gerne for din faglige D365-kvalificering og klæder dig på til opgaverne, og vi elsker at dele ud af viden og erfaring med det formål at dygtiggøre dig. Du kan derfor selv være med til at bestemme hvor højt du sætter barren for din fremtidige D365 FO karriere! Vi sætter ikke nogen grænser-

Mange og alsidige opgaver

Som ERP-konsulent bliver dine opgaver mangeartede og med gode muligheder for indflydelse og helt sikkert masser af ny læring. Du vil blive involveret i følgende områder:

  • Projektmæssigt skal du være med til at forberede selskaberne til den forestående opgradering. Du vil arbejde indgående med Business Proces afdækning og optimering for at sikre virksomheden får den rette løsning på kort såvel som lang sigt.
  • Driftsmæssigt, skal du i en overgangsperiode sammen med ERP teamet, deltage i at sikre den fortsatte drift og udvikling af den nuværende Ax12ERP-installation – herunder slutbrugersupport og fejlsøgning. Dette indtil  virksomheden er fuldt migreret til den nye løsning / version.
  • Du vil også arbejde i snitfladerne mellem den nye ERP platform og de 3. parts løsninger og integrationer der samlet udgør ERP landskabet, så som selvbetjeningsløsninger, Azure Data Lakes mv. som dine kolleger arbejder indgående med. 
  • Samt en masse andre og endnu ukendte spændende opgaver

Ovenstående kræver selvfølgelig en masse ny viden/indsigt, som vi klæder dig på til at varetage.

Som person

Vi søger en god teamplayer, som selv er i stand til at drive opgaver og projekter i tæt samarbejde med de nærmeste it-kolleger, forretningen (multikulturel), samt eksterne samarbejdspartnere.

  • Du er nysgerrig og hurtig til at tilegne dig ny viden – og ved, at der er rigtig meget nyt at lære.
  • Du besidder eller har ønske om at tilegne dig forretningsforståelse. Har du allerede erfaring med ERP-verdenen, er dette selvfølgelig et plus, men ellers tilbyder vi dig den fornødne træning.
  • Du har stor ansvarsfølelse overfor de løsninger du er med til at udvikle - og følger sammen med dine kollegaer tingene helt til dørs – også efter go-live.
  • Vi forestiller os at du uddannelsesmæssigt har en baggrund som datamatiker, it-ingeniør, cand.IT/ITKO eller tilsvarende, og gerne praktisk erfaring fra tilsvarende miljøer.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale – og praktisk international projekterfaring vil være et plus. Alternativt bliver det et spændende add-on!

Ny ERP til Trimco-Group

Trimco-Group består af virksomhederne A-TEX, LABELON og CLOTEX med i alt 1.700 medarbejdere i pt. 21 lande. Trimco står over for at skulle implementere en koncernfælles D365FO løsning. Afsættet er to-delt: dels en opgradering af den nuværende AX2012-løsninger som en række selskaber anvender i dag, samt en ny implementering i de resterende selskaber. De forretningsmæssige mål er klare, nemlig en koncernfælles digital platform baseret på D365 best practice - med en masse nyttige og add-ons og integrationer, der samlet understøtter hele koncernens værdikæde - fra produktion, logistik, salg, finans, rapportering mv.

Du bliver en del af et fokuseret og dygtigt it-team på 13 ansatte – hvoraf de 4 er dedikeret til ERP – som alle arbejder med udgangspunkt i A-TEX i Herning, hvor også nærmeste leder, såvel som øvrige Group IT også er lokaliseret.

Ansøgningsfrist: 30-11-2022.


Trimco Group is a leading global supplier of brand identity products - such as labels, hang tags, badges, packaging solutions and store decorations for international fashion and sports brands.

We provide innovative product designs and production techniques, manage and advise on care label regulations for international markets and operate world class logistics centres, all while complying to high ethical standards.

We strive to deliver a trouble-free supply chain for all our brand owners to meet market demands for quality, timeliness and sustainability.

Gem job

A-TEX A/S
Publiceret: 28. oktober 2022

Arbejdssted

Location Herning