IT-Systemad­mi­ni­stra­tor


Kan du sikre en stabil og professionel IT-drift på tværs af store datamængder og forskellige teknologier? Og har du lyst til at være en del af et levende Filmhus i et team med tårnhøj faglighed? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig!

Det Danske Filminstitut søger en løsningsorienteret systemadministrator til udvikling og drift af husets IT-systemer. Et væsentligt ansvar vil være it-driften på filmarkivet i Glostrup, hvor Filminstituttet arbejder med digitalisering, bevaring og formidling af Danmarks filmarv.

Om stillingen

Stillingen giver stor mulighed for indflydelse på egne opgaver, og i det daglige skal du varetage både projekt- og driftsopgaver selvstændigt.

Du vil sammen med dine kolleger i afdelingen for IT & AV indgå i tæt samarbejde med filmhusets øvrige medarbejdere og projektledere, herunder varetage den direkte dialog med og styring af husets tekniske leverandører, især Statens it.

Et væsentligt ansvar bliver at sikre en stabil drift i filmarkivet, skabe effektive workflows, samt løbende at optimere og udvikle det digitale arkiv. Sikkerheden i filmbevaringen er helt central, hvorfor omhu i arbejdsgange og dokumentation er helt afgørende.

Kvalifikationer

Du har en videregående uddannelse som er relevant for stillingen, og du har kvalifikationer og erfaring med:

  • Styring af it-drift
  • Håndtering og arkivering af store datamængder
  • Digitaliseringsprojekter
  • Kendskab til LTO-båndrobotter og/eller andre backup-teknologier.
  • IT-systemadministration

Som person er du løsningsorienteret, udadvendt og god til at samarbejde, både med interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du formulerer dig sikkert på skrift, både på dansk og engelsk.

Teamet

Du vil indgå i en afdeling med 10 medarbejdere, der også omfatter filmoperatører, softwareudviklere og supportere, der med godt humør og faglig seriøsitet løfter et stort felt af meget forskellige opgaver. Du vil få ansvaret for bl.a. Windows servere, Oracle DIVA arkivering og backup på LTO, Dell EMC Power scale, SAN og netværk (Cisco).

Arbejdssted

Du vil både have arbejdsplads Filminstituttets arkiv i Glostrup, samt arbejdsdage i filmhuset i Gothersgade.

Du tilbydes:

  • Et arbejdsliv med fleksibilitet og frihed under ansvar
  • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og ansvar i hverdagen
  • At blive en del af en professionel og dynamisk arbejdsplads med en uformel omgangstone 
  • Sociale arrangementer, og gode kolleger, der brænder for det, de laver

Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår er efter fælles overenskomst mellem Staten og relevant organisation. Det Danske Filminstitut opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Stillingen er på 37 timer ugentligt. Du vil få direkte reference til chefen for IT & AV, Michael Frost Jensen, som du også kan rette henvendelse til hvis du har spørgsmål. Skriv til mfj@dfi.dk eller ring på 61 22 29 52.

Ansøgning

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Indsend din ansøgning, eksamenspapirer og CV via vores elektroniske ansøgningssystem - klik "Ansøg". Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Ansøgningsfrist er søndag den 1. januar 2023.


Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut er en statsinstitution under Kulturministeriet. Filminstituttet har ca. 160 engagerede medarbejdere, der arbejder for at skabe de bedst mulige vilkår for, at dansk film, spil og billedbårne fortællinger vedblivende udgør en bærende kulturfaktor med høj kunstnerisk kvalitet og kulturel værdi og fastholder dansk films stærke position i både ind- og udland. Læs mere på www.dfi.dk.

Gem job