Power Platform Architect/Developer til Semler IT


Kan du designe og udvikle low-code IT-løsninger? Har du erfaring med Power Apps, Power Automate og D365? Motiveres du af at arbejde i korte sprints i tæt samarbejde med et team? Og kan du kommunikere og samarbejde med både forretning og IT? Så er du lige den profil vi leder efter til vores afdeling for proces og automatiseringer.

Hvordan bliver din hverdag?

Du kommer til at arbejde i vores proces- og automatiseringsafdeling, som beskæftiger sig med at optimere vores IT-landskab og udvikle nye løsninger der reducerer manuelle arbejdsprocesser eller skaber en bedre brugeroplevelse. Vi er en relativt ny afdeling, som har specialiseret os i at bygge bro mellem forretning og IT og vi består af 3 udviklere og 1 proces arkitekt, 1 UX designer og 1 data scientist. Men vi har travlt og mangler flere hænder til at designe, udvikle og implementere løsninger bygget på power platformen. 

I teamet stræber vi efter at have en udviklende hverdag, hvor du får både ansvar og frihed til at træffe relevante beslutninger. Vi vægter det gode samarbejde og arbejdsmiljø højt og vi har derfor også en uformel regel om, at vi arbejder fysisk sammen på kontoret mindst 3 dage om ugen, ligesom vi jævnligt evaluerer vores arbejde og kultur for at skabe de bedste betingelser for et godt arbejdsliv.

Typiske opgaver for dig i stillingen er at: 

  • designe løsninger baseret på power platformen 
  • udviklingen af nye IT-løsninger, typisk relateret til automatiseringer
  • have tæt kontakt og co-creation med resten af vores IT-afdeling (ca. 130 ansatte i alt) og forretningen

Hvem leder vi efter?

Vi leder efter dig, som har en relevant uddannelsesmæssig IT-baggrund. Som team er vi fælles om at nå vores mål samtidig med at vi hver især har et stort individuelt ansvar for egne leverancer.

Derudover så beskriver du dig selv som en person, der:

  • trives i et travlt og til tider hektisk arbejdsmiljø
  • kan prioritere personlige opgaver og overholder sine deadlines
  • er fleksibel, samarbejdsvillig og trives under selvstændighed
  • Det er et stort plus, hvis du har interesse for eller erfaring med at udvikle på power platformen. Men da vi godt ved, at det er et nyt produkt, vil vi også gerne investere i at udvikle dine kompetencer på platformen og lære dig det, du ikke kan endnu. Det vigtigste er at du har en teknisk interesse for Power Platformen, og at du har lyst til at indgå aktivt i dialogen med kunden. 

Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med Sharepoint, Dynamics 365, komponenter i Azure, fx Azure functions, DevOps, Azure Pipelines, powershell, sql og lignende værktøjer.

Hvad tilbyder vi?

I afdelingen går vi op i personlig udvikling, så i stillingen tilbyder vi dig gode udviklingsmuligheder blandt højt kompetente og ambitiøse kolleger. Derudover sætter vi stor pris på, at vores medarbejdere og kollegaer oplever en høj grad af frihed og ansvar. 

Derudover tilbyder vi også: 

  • et fællesskab, hvor vi støtter hinanden i vores bestræbelser på konstant at blive bedre til at hjælpe vores kollegaer med at skabe exceptionelle resultater
  • en unik kultur, et netværk af hjælpsomme kollegaer og en virksomhed der stræber efter, at udvikle forretningen inden for bilindustrien og dens services
  • fordelagtig pension, sundhedssikring og en hel del andre fordelagtige medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og formidabel frokostordning i vores nyrenoverede personalerestaurant

Hvem kommer jeg til at arbejde for?

Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, ŠKODA og SEAT med over 2.800 ansatte.  

Vores branche er på en spændende rejse, hvor både vores produkter og den måde de bliver ejet og brugt på udvikles med lynets hast. Vores kunder køber ikke længere bare en bil – de køber en mobilitetsløsning. Som de førende på markedet har vi de bedste forudsætninger for at geare os til en mere teknologisk fremtid med f.eks. el- og selvkørende biler. Derfor skal vi ændre og optimere måden, vi arbejder på i vores forretning. Denne transformation medfører en masse teknologiske forandringer.

Vil du være med?

Lyder dette som noget for dig? Så vil vi glæde os til at se din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af Proces and Automation, Luka Dalum på telefon 2937 3350.

Vi leverer mobilitet. Både i dag og i morgen.

Gem job