Cloud Solutions Con­sul­tant med fokus på Azure


Brænder du for Microsofts cloud teknologier?

Azure og Microsoft 365 services er omdrejningspunktet for extri:co’s konsulentydelser og vi er blandt de førende på viden og erfaring. Dette betyder selvfølgelig at vi har stort fokus på at det er de nyeste og bedste Azure-services, der anvendes, så kundernes IT-setup er toptunet på performance, sikkerhed, stabilitet og pris.

Vi har et stort ansvar over for vores kunder, og det stiller naturligvis krav til os som IT-hus, hvor ansvarsfølelse, passion og engagement er nøgleord.

Jobbet

Vi lægger vægt på en konsulent som er selvkørende og samtidig kan deltage aktivt i vores team af Microsoft-konsulenter. Hovedfokus for dig er at levere kvalitetsløsninger og rådgivning til vores kunder og videreudvikle dig inden for din spidskompetence.

Forventninger til kompetencer og opgaver

Du har kendskab til nedenstående samt dybdegående viden på enkelte områder

  • Backup (Veeam og Azure Backup)
  • Scoping af opgaver og sammensætning af løsningselementer
  • Active Directory/Azure AD, Conditional Access, Azure MFA
  • Azure IaaS, Netværk, DNS og certifikater
  • Migrering af servere og rightsizing
  • Microsoft Defender Suite
  • Windows Autopilot og Intune

Om dig

Du er måske i dag i en lignende position som cloud-konsulent med mindst 3 års erfaring og lyst til mere ansvar. Du kan også sagtens være ansat som intern IT-medarbejder med mindst 5 års erfaring, hvor du har ansvaret for virksomhedens IT-serverdrift eller sikkerhed og lyst og mod på at skifte over i en konsulentrolle.

Derudover skal du have dyb viden inden for Microsoft Azure og gerne Microsoft 365-sikkerhed. Du har talent for at sætte dig ind i nye features, og kan naturligt tilegne dig ny viden. Det er vigtigt, at du ser mulighederne og har stor interesse for Microsofts cloud-teknologier.

Vi tilbyder

Gode kolleger samt alsidig arbejdsdag i en virksomhed der har været i IT-branchen i mere end 15 år. Du får mulighed for at præge din egen hverdag, blive udfordret og samtidig udvikle dig. Vi har en uformel omgangstone, og vi behandler vores medarbejdere med respekt gennem ærlighed og kommunikation. Der tilbydes en attraktiv lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer. Vores konsulenter deltager løbende til Microsoft-konferencer i USA og Europa og dette vil også være en mulighed for den rette kandidat. Der tilbydes desuden løbende erhvervelse af relevante certificeringer fra Microsoft.

Der er desuden mulighed for at have hjemmearbejdsplads 1-2 dage i ugen, hvis det ønskes.

Flere oplysninger

Ønsker du flere oplysninger omkring stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Key Account Manager Dennis S. Laursen på mobil 2843 2738. Ansøgning sendes til maj@extrico.dk. Ansøgningerne vil blive behandlet fortroligt og løbende. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gem job

extri:co A/S
Publiceret: 31. oktober 2022

Arbejdssted

Location Herning